Δερμιτζάκης: «Δημιουργήσαμε μια φιλοσοφία και ήμασταν πιστοί στο ραντεβού μας»

Δερμιτζάκης: «Δημιουργήσαμε μια φιλοσοφία και ήμασταν πιστοί στο ραντεβού μας»

Ξανά στα μεγάλα σαλόνια της Super League βρίσκεται ο Πανσερραϊκός με τον Παύλο Δερμιτζάκη να είναι πανευτυχής.

Ο Πανσερραϊκός μετά την ισοπαλία 0-0 κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας εκτός έδρας, εξασφάλισε και μαθηματικά μετά από αρκετά χρόνια την άνοδο του στα σαλόνια της Super League με τον τεχνικό της ομάδας των Σερρών Παύλο Δερμιτζάκη να είναι πολύ χαρούμενος, και να τονίζει στις δηλώσεις του πως η ομάδα δημιούργησε μία φιλοσοφία την οποία υπηρέτησε πιστά, και την έφερε εδώ που την έφερε.

Διαβάστε επίσης: Σιμόες στο «10»: «Για πάντα στην καρδιά μου η ΑΕΚ – Ζήστε τη μαγική στιγμή»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έλληνα τεχνικού στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Αρχικά, να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου όλο τον οργανισμό και μιλάω για τους συνεργάτες μου, τη διοίκηση, τους ποδοσφαιριστές, τον κόσμο.
Πραγματικά δημιουργήσαμε μια φιλοσοφία για να μπορέσουμε να επιτύχουμε τον στόχο μας που ήταν η άνοδο στη Super League. Τους ευχαριστώ γιατί ήμασταν πιστοί στο ραντεβού και θα έλεγα μάλιστα ότι ήρθαμε και λίγο πιο νωρίς! Ευχαριστώ σε όλους, γιατί έγινε μια πολύ καλή προσπάθεια και αξίζαμε να πάρουμε την άνοδο».

Για το αν η τύχη του χρωστούσε κάτι μετά από αυτό που έγινε πέρσι με τη Βέροια: «Θεωρώ ότι αυτό που έγινε με τη Βέροια ήταν κάτι πρωτόγνωρο και απαράδεκτο. Δεν έπρεπε να γίνει. Δεν θα έλεγα ότι μου χρωστούσε κάτι η τύχη, γιατί η τύχη είναι με τους ικανούς».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ