Αϊτόρ: «Ήθελα να ήμουν στον αγωνιστικό χώρο να βοηθήσω την ομάδα, θα επιστρέψουμε πιο δυνατοί»

Αϊτόρ: «Ήθελα να ήμουν στον αγωνιστικό χώρο να βοηθήσω την ομάδα, θα επιστρέψουμε πιο δυνατοί»

Ο Αϊτόρ Κανταλαπιέρδα έκανε τον απολογισμό του για τη χρονιά που πέρασε.

Η αυλαία της Superleague βρήκε τον Παναθηναϊκό στην δεύτερη θέση της κατάταξης, με τους «πράσινους» να φτάνουν πολύ κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος μετά από 13 ολόκληρα χρόνια, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν συνέβη.

Ο μεγάλος άτυχος της σεζόν για το τριφύλλι, Αϊτόρ έκανε το δικό του απολογισμό με κάποια tweets, μιλώντας για τη πιο δύσκολη χρονιά του φέτος, η οποία όμως είναι άκρως διδακτική για τον ίδιο. Παράλληλα τόνισε ότι το τριφύλλι θα επιστρέψει πιο δυνατό τη νέα χρονιά.

Διαβάστε επίσης: Παναθηναϊκός: Ο Αλαφούζος, ο Ζέκα και το λάθος που δεν πρέπει να ξαναγίνει

«Ευχαριστώ. Αυτό νιώθω ότι πρέπει να σας πω. Ήταν η πιο δύσκολη σεζόν στη ζωή μου, παρόλο που ξεκίνησε καλύτερα από ποτέ, και ήσασταν δίπλα μου κάθε μέρα δίνοντάς μου τη δύναμη και την υποστήριξή σας.

Ο τραυματισμός με έχει κάνει πιο δυνατό και με βοήθησε να εκτιμήσω ακόμη περισσότερο αυτό που με κάνει χαρούμενο. Ήταν μια πολύ δύσκολη στιγμή, ήθελα να είμαι στο γήπεδο βοηθώντας την ομάδα μου, αλλά δεν τα κατάφερα. Είμαι πολύ περήφανος για τους συμπαίκτες μου, τον τρόπο που πάλεψαν μέχρι το τέλος.

Θα επιστρέψουμε πιο δυνατοί και πιο κοντά από ποτέ. Τα λέμε σύντομα», έγραψε ο Ισπανός μεσοεπιθετικός στις αναρτήσεις του.

Τα tweets του Αϊτόρ:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ