Άρης: Το δίδυμο που θέλει να κρατήσει

Άρης: Το δίδυμο που θέλει να κρατήσει

Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η παραμονή του Κουέστα στο Κλεάνθης Βικελίδης, ενώ οι κιτρινόμαυροι θέλουν να διατηρήσουν στο ρόστερ τους και τον Σιαμπάνη.

Βάσει συγκεκριμένου σχεδίου προχωράει ο Άρης για τη στελέχωση του ρόστερ του για την επόμενη αγωνιστική περίοδο και σε ότι αφορά τη θέση του τερματοφύλακα, φαίνεται ότι οι κιτρινόμαυροι έχουν ήδη, αποφασίσει για το τι θέλουν.

Ο Ρόμπερτ Παλίκουτσα μπορεί να μην αποκάλυψε ποιοι είναι οι δυο παίκτες που θέλει να κρατήσει στο ρόστερ του ο Άρης, όμως, ένας εξ αυτών είναι ο Μάριος Σιαμπάνης. Οι κιτρινόμαυροι επιθυμούν την παραμονή του Έλληνα τερματοφύλακα, με τον οποίον έχουν ξεκινήσει επαφές.

Διαβάστε επίσης: Ο Λιβάι, οι μνηστήρες και η λογική της ΑΕΚ

Φαίνεται ότι και ο ποδοσφαιριστής είναι θετικός στο ενδεχόμενο να παραμείνει, αν βρεθεί η χρυσή τομή σε ότι αφορά τις οικονομικές του απολαβές, ενώ σημαντικό ρόλο στην απόφαση του θα παίξει και η κουβέντα που θα έχει με τον Τόλη Τερζή, σε ότι αφορά τις ευκαιρίες που θα πάρει και την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Δεδομένη θα πρέπει, φυσικά, να θεωρείται η παραμονή του Κουέστα στο ρόστερ, ενώ ο Άρης αναμένεται να προχωρήσει και στην απόκτηση ενός ακόμα τερματοφύλακα, πιθανότατα νεαρού, για να συμπληρώσει την τριάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ