Ο Άντονι Ιραόλα γίνεται προπονητής-τρόπαιο: Και άλλη στο κόλπο μετά τη Μαρσέιγ- Όχι στη Λιντς

Ο Άντονι Ιραόλα γίνεται προπονητής-τρόπαιο: Και άλλη στο κόλπο μετά τη Μαρσέιγ- Όχι στη Λιντς

Ο Άντονι Ιραόλα βρίσκεται ψηλά στην λίστα του Ολυμπιακού, ωστόσο οι ερυθρόλευκοι δεν παίζουν μόνοι στο παιχνίδι της απόκτησης του...

Λίγα 24ωρα μετά την ολοκλήρωση των κορυφαίων πρωταθλημάτων, ο Ολυμπιακός συνεχίζει να ξεψαχνίζει την αγορά προκειμένου να βρει τον άνθρωπο που θα καθίσει στην άκρη του ερυθρόλευκου πάγκου.

Τον άνθρωπο στον οποίο θα παραδώσει τα κλειδιά της επόμενης ημέρας. Αυτόν που θα βάλει την ομάδα του Πειραιά, ξανά στις ράγες των επιτυχιών, μετατρέποντας σε μια παρένθεση τη χρονιά η οποία μας πέρασε.

Διαβάστε επίσης: Ο «δεν με βυθίζει ούτε ο Τιτανικός», Χοσέ Μπορδαλάς, έσωσε την Λεβάντε με… 64 πάσες

Τα υποψήφια ονόματα που βρίσκονται στη λίστα του νέου αθλητικού διευθυντής της ομάδας, Αντόνιο Κορδόν, είναι αρκετά ωστόσο ένα από αυτά τα οποία έχουν καταφέρει να ξεχωρίσουν είναι αυτό του μέχρι πρότινος τεχνικού της Ράγιο Βαγιεκάνο, Άντονι Ιραόλα.

Δεν έχουν περάσει πολλές ώρες από την στιγμή που το ρεπορτάζ της «Marca», ήθελε την Μαρσέιγ να εξετάζει τη περίπτωση του για την θέση του Ιγκόρ Τούντορ, ο οποίος πλέον αποτελεί παρελθόν από την Μασσαλία.

Πριν από την Μαρσέιγ για τον Ιραόλα υπήρξαν δημοσιεύματα για τη Λιντς (την απέρριψε), τη Σεβίλλη, τη Μπιλμπάο (παρότι ο Ερνέστο Βαλβέρδε ανανέωσε το συμβόλαιο του εκεί τον περασμένο Φλεβάρη).

Ωστόσο όσο περνούν οι μέρες οι ομάδες αυξάνονται και ο συντελεστής δυσκολίας για τον Ολυμπιακό ανεβαίνει. Τελευταία ομάδα που πήρε σειρά στην ουρά; Η Σέλτικ, με την πρωταθλήτρια Σκωτίας να έχει βγει στην αγορά αναζητώντας τον αντί – Ποστέκογλου ο οποίος θα συνεχίσει την προπονητική καριέρα του στη Τότεναμ, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες την περίπτωση του Ισπανού τεχνικού τις τελευταίες ώρες εξετάζει και η Θέλτα.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ