Άρης: Κριτική για σωστό λόγο σε συνδυασμό με απαίτηση

Άρης: Κριτική για σωστό λόγο σε συνδυασμό με απαίτηση

Οι κιτρινόμαυροι δεν θα κριθούν για την επικείμενη παραχώρηση του Μαζικού στη Σερβέτ, αλλά για τα αντανακλαστικά που θα δείξουν και τον παίκτη που θα τον αντικαταστήσει.

Ο Μπράντλεϊ Μαζικού αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τον Άρη και να συνεχίσει την καριέρα του στη Σερβέτ, μετά τη νέα βελτιωμένη πρόταση που κατάθεσε η ελβετική ομάδα. Όπως συνηθίζεται, μάλιστα, όχι μόνο στον Άρη αλλά και σε όλες τις ομάδες, όποιος παίκτης φεύγει, γίνεται ο καλύτερος.

Διαβάστε επίσης: Παίκτης της χρονιάς ο Βινίσιους

Ο Κονγκολέζος αριστερός είναι ένας καλό ποδοσφαιριστής.  Έγινε αποδέκτης, όμως, σκληρής κριτικής σε αρκετά παιχνίδια της περσινής αγωνιστικής περιόδου. Άλλες φορές δικαιολογημένα και άλλες φορές όχι. Το αστείο της υπόθεσης, όμως, είναι ότι κάποιοι από αυτούς που τον κατηγορούσαν, διαμαρτύρονται τώρα για την απόφαση να παραχωρηθεί.

Ο Μαζικού θα φύγει, με τον Άρη να αποκομίζει σημαντικό κέρδος, από έναν ποδοσφαιριστή με δυνατότητες, που δεν είχε, όμως, σταθερότητα στην απόδοση του. Έναν παίκτη, πάντως, που δεν δημιούργησε προβλήματα με τη συμπεριφορά του και όλοι του εύχονται καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Να ασκήσουμε κριτική, αλλά για τον σωστό λόγο. Ο Μαζικού φεύγει σε χρονικό σημείο που μπορεί να αντικατασταθεί. Η κριτική, λοιπόν, δεν πρέπει να γίνεται απλά για να γίνεται, αλλά να συνδυάζεται με απαίτηση από τη διοίκηση και από τον τεχνικό διευθυντή.

Δεν θα κριθεί ο Παλίκουτσα, η διοίκηση και ο μεγαλομέτοχος για την παραχώρηση του Μαζικού στη Σερβέτ, αλλά για τα αντανακλαστικά που θα δείξουν σε ότι αφορά την γρήγορη αντικατάσταση του, τον παίκτη που τελικά θα αποκτηθεί και το τι θα προσφέρει στον αγωνιστικό χώρο.

Θα πρέπει, επίσης, να ξεκαθαρίσει και το τι θα γίνει με τον Πίρσμαν, ο οποίος, αν δεν λύσει το συμβόλαιο του θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για τις ιατρικές εξετάσεις και θα πρέπει να βρεθεί τρόπος να αξιοποιηθεί.

Επιστρέφοντας στη μεταγραφή του Μαζικού, ο Άρης, ανεξάρτητα από το αν θα παραμείνει τελικά ο Πίρσμαν ή όχι, θα πρέπει να αποκτήσει έναν ποδοσφαιριστή καλύτερο από τον Κονγκολέζο, για το αριστερό άκρο της αμυντικής γραμμής.

Είναι, επίσης, λογικό να υπάρχει αγωνία στους οπαδούς της ομάδας για τη ολοκλήρωση των μεταγραφικών κινήσεων. Αγωνία που «πηγάζει» και από κάποιες λανθασμένες επιλογές παικτών, πριν από το ξεκίνημα της περσινής αγωνιστικής περιόδου. Το πρόβλημα, όμως, τότε – το οποίο και πλήρωσε ο Άρης σε μεγάλο μέρος της σεζόν, μέχρι να γίνουν οι διορθωτικές κινήσεις- ήταν ότι έγινε λάθος στην επιλογή και όχι στον χρόνο απόκτησης τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ