Άρης: Η σειρά του Πάλμα

Άρης: Η σειρά του Πάλμα

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός από την Ονδούρα επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη και αναμένεται να πάρει μέρος στις προπονήσεις που θα γίνουν σήμερα (17/6) στο Δασυγένειο.

Ο Λουίς Πάλμα αναμένεται να είναι το νέο πρόσωπο στις γηπεδικές εγκαταστάσεις του Δασυγενείου. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός από την Ονδούρα επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη και θα υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις, ενώ στη συνέχεια θα τεθεί στη διάθεση του Τόλη Τερζή.
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι παρά το ενδιαφέρον που υπάρχει από αρκετές ομάδες, δεν υπάρχει, ακόμα, επίσημη πρόταση, που να ικανοποιεί τις απαιτήσεις του ποδοσφαιριστή, στην ΠΑΕ Άρης. Κάτι που σημαίνει ότι ο Πάλμα υπολογίζεται κανονικά και θα βρίσκεται, μάλιστα, στην αποστολή των κιτρινόμαυρων, που θα ταξιδέψει την Τετάρτη (21/6) στο Ισραήλ για τα δυο φιλικά παιχνίδια με τη Μακάμπι Χάιφα.
Ακόμα, στις προπονήσεις αναμένεται να ενσωματωθούν και οι Κουέστα, Οντουμπάζιο και Γκρέι, που είχαν πάρει επιπλέον μέρες άδειας, λόγω των γάμων τους. Το σημερινό (17/6) πρόγραμμα των παικτών του Άρη περιλαμβάνει διπλή προπόνηση στο Δασυγένειο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ