«Καθαρή» η μαγνητική του Τρουιγιέ

«Καθαρή» η μαγνητική του Τρουιγιέ

Η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε ο Αλεξί Τρουιγιέ δεν έδειξε κάτι το σοβαρό, βάζοντας έτσι τέλος στην ανησυχία των ανθρώπων του Παναθηναϊκού.

Οι ενοχλήσεις που αισθάνθηκε ο Αλεξί Τρουιγιέ στο αριστερό -και χειρουργημένο τον περασμένο Οκτώβρη- γόνατό του κατά την προπόνηση της Πέμπτης (22/6) δημιούργησαν μία σχετική ανησυχία στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού.

Ο Γάλλος μέσος υποβλήθηκε σε μαγνητική, το αποτέλεσμα της οποίας ήταν «καθαρό» προς ανακούφιση των «πράσινων» και οι μικρές ενοχλήσεις που ένιωσε ήταν απόρροια των έντονων προπονητικών «φορτίων» που πήρε κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, έπειτα από τόσο μακρά αποχή λόγω της επέμβασης που είχε κάνει στον χιαστό.

Διαβάστε επίσης: Κορδόν-Μαρτίνεθ: Η απόφαση για «δανεικούς» και «μικρούς» και η λεπτομέρεια

Για 2-3 μέρες ο Τρουιγιέ θα ακολουθήσει λίγο πιο συντηρητικό πρόγραμμα αποφόρτισης και θα «μπει» ξανά μαζί με την υπόλοιπη ομάδα επί αυστριακού εδάφους.

Την Παρασκευή (23/6) οι παίκτες του Παναθηναϊκού ακολούθησαν διπλή προπόνηση. Το πρωί όλη η προπόνηση αφιερώθηκε στη φυσική κατάσταση, ενώ το απόγευμα το πρόγραμμα είχε προθέρμανση, ασκήσεις 5-2, ασκήσεις κατοχής μπάλας και παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο. Ο Φώτης Ιωαννίδης ακολούθησε ατομικό, ενώ ο Κρίστιαν Γκάνεα συνέχισε στο δικό του πρόγραμμα.

Το Σάββατο (24/6) οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού θα έχουν ρεπό. Θα προπονηθούν ξανά το πρωί της Κυριακής (25/6) και το απόγευμα της ίδιας μέρας θα αναχωρήσουν για το Μπαντ Έρλαχ της Αυστρίας, όπου θα πραγματοποιήσουν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους έως τις 10 Ιουλίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ