Πάει για Φαντιγκά η Οσέρ – Τι αποκαλύπτουν στη Γαλλία…

Πάει για Φαντιγκά η Οσέρ – Τι αποκαλύπτουν στη Γαλλία…

Η Οσέρ φέρεται να είναι έτοιμη να κάνει την κίνηση της για την απόκτηση του Μπαντιουγκού Φαντιγκά, που επέστρεψε από τον δανεισμό του στον Ιωνικό.

Ο Μπαντιουγκού Φαντιγκά μπορεί να επέστρεψε στον Ολυμπιακό μετά από τον δανεισμό του στον Ιωνικό την περασμένη σεζόν, όμως δεν αποκλείεται να ξαναφύγει, αφού υπάρχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον από την Οσέρ για να τον αποκτήσει.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «Goal.com», η γαλλική ομάδα έχει κάνει δυναμικό μπάσιμο για τον νεαρό Αφρικανό και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις στην υπόθεση του, με την Οσέρ να θέλει να τον αποκτήσει με τη μορφή δανεισμού.

Τα σενάρια για επιστροφή του στη Γαλλία, μετά το πέρασμά του από την Παρί Σεν Ζερμέν είναι όλο και πιο έντονα, ενώ λέγεται ότι εδώ και μέρες η Οσέρ είναι σε επαφές με την πλευρά του Ολυμπιακού για να τον ντύσει στα χρώματα της το φετινό καλοκαίρι.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Φαντιγκά είναι τραυματίας και μάλλον δεν θα πάει ούτε στην Αυστρία, κάτι που ενδεχομένως να τον φέρει ακόμη πιο κοντά στην Οσέρ. Την περασμένη σεζόν είχε 29 συμμετοχές με τη φανέλα του Ιωνικού και 1 γκολ και 1 ασίστ, ενώ συνολικά στον Ολυμπιακό, όπου και ανήκει έχει μόλις 7 συμμετοχές

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ