Αστέρας Τρίπολης: Στην Αργεντινή ο αντικαταστάτης του Μπαράλες

Αστέρας Τρίπολης: Στην Αργεντινή ο αντικαταστάτης του Μπαράλες

Ο Αστέρας Τρίπολης βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του αντικαταστάτη του Χερόνιμο Μπαράλες.

Ο Αστέρας Τρίπολης βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Χουάν Μπαουτίστα Μιριτέλο από την Ντεφένσα Χουστίθια, με τον οποίο διαπραγματεύεται εδώ και αρκετές ημέρες.

Ο πιθανός αντικαταστάτης του Χερόνιμο Μπαράλες βρίσκεται πολύ ψηλά στην λίστα των Αρκάδων, όμως στην πίστα τρέχουν και ομάδες της πρώτης κατηγορίας της Αργεντινής, με τις Ινστιτούτο, Ουνιόν Σάντα Φε και Ιντεπεντιέντε να έχουν δείξει έντονο ενδιαφέρον για τον ποδοσφαιριστή.

Διαβάστε επίσης: Η πρωινή προπόνηση του Ολυμπιακού στην Αυστρία (vid)

Ο Αστέρας έχει τον 24χρονο φορ εδώ και αρκετούς μήνες στη λίστα του και πιστεύει ότι αυτές τις μέρες θα έχει την οριστική απάντηση του παίκτη, με την ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς να πιστεύει πως θα είναι θετική.

Η Ντεφένσα διατηρεί ακόμα τα δικαιώματα του παίκτη, με τον Αστέρα να μην αποκλείεται να πληρώσει ένα ποσό για να τον κάνει δικό της, διατηρώντας και ποσοστό μεταπώλησης.

Ο Χουάν Μιριτέλο έχει ξεκινήσει από τις μικρές ομάδες της Ντεφένσα και έχει αγωνιστεί ακόμη σε Φλάνδρια, Ρεάλ Πιλάρ, Ταγιέρες και Σαν Μάρτιν ως δανεικός, μετρώντας 10 και 12 γκολ σε 24 και 25 συμμετοχές αντίστοιχα με τις δύο τελευταίες.

Την φετινή χρονιά αγωνίστηκε 15 φορές με τη φανέλα της Ντεφένσα, με τις 14 να είναι ως αλλαγή, σκοράροντας 3 φορές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ