Η πρώτη ομιλία του Μαρτίνεθ, οι εντολές ενόψει Σλοβάτσκο, η 11άδα και η έκπληξη με… βίντεο

Η πρώτη ομιλία του Μαρτίνεθ, οι εντολές ενόψει Σλοβάτσκο, η 11άδα και η έκπληξη με… βίντεο

Ο Ολυμπιακός ανοίγει την αυλαία στα φιλικά κόντρα στη Σλοβάτσκο (18:00) και ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ θέλει ο Ολυμπιακός να αρχίσει να δείχνει τη φιλοσοφία του.

«Εχουμε μπροστά μας το πρώτο παιχνίδι της χρονιάς. Δεν έχει σημασία που είναι φιλικό. Αυτό που θέλω είναι να παίξουμε όπως στην προπόνηση. Να βγάλουμε στο γήπεδο όσα έχουμε δουλέψει αυτές τις ημέρες. Να αρχίσουμε να δείχνουμε τη φιλοσοφία μας». Με αυτά τα λόγια προς τους ποδοσφαιριστές του ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ έδωσε το σύνθημα του πρώτου φιλικού αγώνα που θα δώσει ο Ολυμπιακός επί αυστριακού εδάφους, με αντίπαλο την τσεχική Σλοβάτσκο.

Ο Μαρτίνεθ θέλει οι ποδοσφαιριστές του να αρχίσουν να αφομοιώνουν τον τρόπο παιχνιδιού που διδάσκει. Θέλει να αρχίσει να σχηματοποιείται ο Ολυμπιακός και οι προσθήκες απλά να ανεβάσουν την ποιότητα και να προσαρμοστούν στη φιλοσοφία του. Μάλιστα, ο ίδιος είναι τόσο σχολαστικός που έδειξε στους ποδοσφαιριστές βίντεο από την… προπόνηση, για να τους δείξει τα λάθη τους, αλλά και να κάνει υποδείξεις για συγκεκριμένες περιπτώσεις. Και το πώς πρέπει να αντιδρούν σε συγκεκριμένες φάσεις των αγώνων.

Διαβάστε επίσης: Το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για Έλληνα φόργουορντ και η… σφήνα ιταλικής ομάδας

Από εκεί και πέρα, σε ό,τι έχει να κάνει με την πρώτη 11άδα της σεζόν, όλα δείχνουν ότι ο Μαρτίνεθ έχει αποφασίσει να χρησιμοποιήσει και τους περισσότερους διεθνείς, κανονικά. Συγκεκριμένα, εάν ισχύει η τελευταία δοκιμή που έκανε στην προπόνηση, τότε ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί με τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη κάτω από τα δοκάρια.

Μπροστά του αναμένεται να πάρουν θέση ο Ροντινέι σε ρόλο δεξιού μπακ, οι Μπα, Ντόη στο κέντρο της άμυνας και ο Ρέαμπτσιουκ αριστερά. Σε θέση αμυντικού χαφ αναμένεται να ξεκινήσει ο Μπουχαλάκης, με τον Ζοάο Καρβάλιο σε θέση «8» και τον Κώστα Φορτούνη στη φυσική του θέση, ως επιτελικός μέσος. Στα άκρα της επίθεσης αναμένεται να χρησιμοποιηθούν Μπειλ και Βρουσάι, με τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί να ξεκινάει στην κορυφή της επίθεσης.

Ο Ολυμπιακός θέλει να ξεμουδιάσει, να αρχίσει να παίζει το ποδόσφαιρο του προπονητή του, και κυρίως να δείξουν οι ποδοσφαιριστές, παλιοί και… επιστρέψαντες, ότι αξίζουν να βρίσκονται στο ρόστερ. Ότι μπορούν να προσφέρουν πράγματα που θα καταστήσουν την παρουσία τους σημαντική.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ