Πολύ κοντά σε Κάρλσον ο Άρης

Πολύ κοντά σε Κάρλσον ο Άρης

Λεπτομέρειες απομένουν για να ολοκληρωθεί η μετακίνηση του 29χρονου ποιοτικού Σουηδού εξτρέμ στους κιτρινόμαυρους, καθώς οι δυο πλευρές βρίσκονται μια ανάσα από τη συμφωνία.

Μια ανάσα από μια πολύ σημαντική κίνηση ενίσχυσης βρίσκεται ο Άρης, που ετοιμάζεται να φέρει στη Θεσσαλονίκη τον Ντέιβιντ Μόμπεργκ Κάρλσον. Οι κιτρινόμαυροι βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία με τον 29χρονο Σουηδό μεσοεπιθετικό και απομένει, σύμφωνα με πληροφορίες, να ρυθμιστούν κάποιες τελευταίες λεπτομέρειες.

Ο ποδοσφαιριστής έχει συμβόλαιο με τη γιαπωνέζικη Ουράβα Ρεντ μέχρι τον Ιούνιο του 2024, αναμένεται, όμως, να το λύσει, για να συνεχίσει την καριέρα του στον Άρη. Είναι, πιθανόν, μάλιστα, αν όλα κυλήσουν ομαλά, ο παίκτης να ταξιδέψει αύριο (9/7) στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιο του.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός – Σλοβάτσκο 2-1: Φουριόζοι Ελ Αραμπί και Φορτούνης, ωραίοι οι Ερυθρόλευκοι

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Κάρλσον αποτελούσε την πρώτη επιλογή του Άρη για τα εξτρέμ, ενώ συγκεντρώνει τα αγωνιστικά στοιχεία που έψαχναν ο Τόλης Τερζής και ο Ρόμπερτ Παλίκουτσα. Ο Κροάτης τεχνικός διευθυντής, μάλιστα, έχει συγκεντρώσει πολύ καλές πληροφορίες και για τον χαρακτήρα του ποδοσφαιριστή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ