Αποκαλυπτήρια για Άρη και Τζούρασεκ – Μενέντες

Αποκαλυπτήρια για Άρη και Τζούρασεκ – Μενέντες

Οι κιτρινόμαυροι θα δώσουν σήμερα (9/7, 18.30) το πρώτο τους φιλικό παιχνίδι επί ελληνικού εδάφους, με αντίπαλο την ΤΣΣΚΑ Σόφιας 1948, στο γήπεδο της Ευκαρπίας, ενώ το ντεμπούτο τους θα κάνουν ο Κροάτης χαφ και ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός.

Την πρώτη του φιλική αναμέτρηση στη Θεσσαλονίκη θα δώσει σήμερα (9/7, 18.30) ο Άρης, με αντίπαλο την ΤΣΣΚΑ Σόφιας 1948. Το παιχνίδι με τη βουλγαρική ομάδα θα γίνει στο γήπεδο της Ευκαρπίας, καθώς ο νέος χλοοτάπητας στο Κλεάνθης Βικελίδης δεν είναι απόλυτα έτοιμος.

Ο Τόλης Τερζής θα έχει την ευκαιρία και στο συγκεκριμένο παιχνίδι να κάνει δοκιμές σε πρόσωπα και συστήματα, απέναντι σε μια σαφώς πιο έτοιμη ομάδα, η οποία ξεκινάει στις 15 του τρέχοντος μήνα τις υποχρεώσεις της στο βουλγαρικό πρωτάθλημα, απέναντι στη Λέφσκι.

Διαβάστε επίσης: Ατάκα-έπος Δαδακαρίδη για Σλούκα: «Αν έκανα ταινία θα ήταν το θύμα και ο Πρίντεζης ο εκτελεστής» (vid)

Το ανεπίσημο ντεμπούτο τους με τη φανέλα του Άρη αναμένεται να κάνουν σήμερα και οι Νέβεν Τζούρασεκ και Τζόναθαν Μενέντες. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, ο Κροάτης χαφ και ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός, να ξεκινήσουν και στο βασικό σχήμα.

Ακόμα, χρόνο συμμετοχής θα πάρουν και σήμερα, όπως έγινε και στο φιλικό με τη Μπότεφ Πλόβντιβ στη Φιλιππούπολη και τα άλλα μεταγραφικά αποκτήματα και συγκεκριμένα οι Αηδόνης, Χουτεσιώτης, Πάβισιτς, Φατόρε, Φεράρι, Σαβέιρο και Ματαρίτα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ