Στην Ελλάδα Ιμπόρα και Κίνι- Έτοιμες οι δύο μεταγραφές του Ολυμπιακού

Στην Ελλάδα Ιμπόρα και Κίνι- Έτοιμες οι δύο μεταγραφές του Ολυμπιακού

Πότε προσγειώνονται στη χώρα μας οι δύο Ισπανοί άσοι που ανοίγουν τον λογαριασμό του Ολυμπιακού στις μεταγραφές...

Οι πρώτες δύο προσθήκες του Ολυμπιακού στο φετινό καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι είναι γεγόνός.

Έπειτα από συντονισμένες κινήσεις του Αντόνιο Κορδόν, οι Βιθέντε Ιμπόρα και Κίνι θα προσγειωθούν αύριο Δευτέρα (10/7) στη χώρα μας, προκειμένου να ολοκληρώσουν την μετακίνηση τους στον Ολυμπιακό.

Διαβάστε επίσης: Ο ελληνικός φάκελος στα χέρια του Μπαρτζώκα και η υπόθεση του Βούκτσεβιτς

Την αρχή θα κάνει ο Βιθέντε Ιμπόρα, ο οποίος θα φτάσει στο Ελευθέριος Βενιζέλος στις 16:55, ενώ η άφιξη του Κίνι είναι προγραμματισμένη για τις 19:40.

Ο Ιμπόρα πέρσι με τη Λεβάντε αγωνίστηκε σε σαράντα ματς και «ήταν θεμελιώδης παίκτης» ενός club που έκανε τεράστια επένδυση προκειμένου να επιστρέψει στην La Liga. Βρέθηκε εκεί ως δανεικός από τη Βιγιαρεάλ, καθώς είναι η ομάδα που τον ανέδειξε και του έδωσε το δικαίωμα για μια σπουδαία καριέρα: Σεβίλλη (2013 με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ να συνεργάζεται μαζί του για δύο χρόνια όσο ήταν βοηθός προπονητή του Έμερι και του Μίτσελ) , Λέστερ (αντί 15 εκατ ευρώ το 2017) και έπειτα Βιγιαρεάλ (2019 αντί 10 εκατ ευρώ) λέει το… κοντέρ του πολύπειρου αμυντικού χαφ.

Ο Κίνι είναι ένας ποδοσφαιριστής τον οποίο ο Μαρτίνεθ τον γνωρίζει πολύ καλά, καθώς τον είχε παίκτη στη Γρανάδα (2018-21) ενώ αγωνίζεται τόσο στο αριστερό όσο και στο δεξί άκρο της άμυνας.

Ο 33χρονος άσος ξεκίνησε την καριέρα του από την Λουσένα με την οποία κατέγραψε 38 συμμετοχές για να πάρει την «σκυτάλη» η δεύτερα ομάδα της Ρεάλ μετρώντας 40 συμμετοχές στη La Liga 2. Από την σεζόν 14/15 μέχρι τη σεζόν 16/17 αγωνίστηκε με τη φανέλα της Ράγιο Βαγιεκάνο, από την οποία μεταπήδησε τη σεζόν 17/18 στη Γρανάδα της οποίας ήταν μέλος μέχρι πριν από λίγες μέρες, έχοντας καταγράψει με τη φανέλα της 142 συμμετοχές με απολογισμό, ένα τέρμα και 4 ασίστ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ