Αστέρας Τρίπολης: Η ιστορία πίσω από την πρώτη φανέλα του 2023/24

Αστέρας Τρίπολης: Η ιστορία πίσω από την πρώτη φανέλα του 2023/24

Ο Αστέρας Τρίπολης παρουσίασε την πρώτη φανέλα του για τη νέα σεζόν, η οποία «κρύβει» πολλές στιγμές από την σύγχρονη ιστορία της ομάδας.

Ο Αστέρας Τρίπολης παρουσίασε νωρίτερα σήμερα (14/7) την πρώτη φανέλα της σεζόν 2023/24, η οποία είναι custom και απεικονίζει ιδιαίτερες στιγμές της ιστορίες των Αρκάδων από το παρελθόν.

Ο αντιπρόεδρος της ομάδας, Δημήτρης Κενές, είχε ξεκινήσει εδώ και μέρες τα «teasers» στα social media του, αλλά και της ομάδας, αναρτώντας στα Instagram stories μερικές από τις κορυφαίες στιγμές του Αστέρα ανά τα χρόνια.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός – Νόρτζελαντ 1-1: Ο Ελ Αραμπί ειναι εδώ, οι ερυθρόλευκοι του Μαρτίνεθ έρχονται…

Η αρχή γίνεται από την πρόσοψη της φανέλας, που απεικονίζονται μεταξύ άλλων το πρώτο γκολ στη ιστορία των κιτρινομπλέ στην Super League που μπήκε το 2007, το οποίο πέτυχαν με πέναλτι κόντρα στον Παναθηναϊκό στη νίκη με 1-0 στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», όπως και ο πανηγυρισμός του Ροτζέριο Μαρτίνς ακριβώς μετά.

Απέναντι στους πράσινους σκόραραν και ακόμα ένα ιστορικό τέρμα, εκείνο στα πλέι-οφς του 2021 με τον τερματοφύλακα, Νίκος Παπαδόπουλος, για το 2-2 στο 90’+7′.

Επίσης, αντικρίζει κανείς τους πανηγυρισμούς του Ματίας Ιγκλέσιας που φιλάει το έμβλημα του Αστέρα κόντρα στον Πλατανιά τον Δεκέμβριο του 2019 για το Κύπελλο, στο τελευταίο παιχνίδι πριν την έλευση του Μίλαν Ράσταβατς.

Βέβαια, ακόμα πιο σημαντικοί ήταν εκείνοι του Φερνάντο Ουσέρα με τον ΠΑΟΚ (2-0), αφού με το γκολ του έδωσε την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου για τη σεζόν 2012/13.

Φυσικά, από το καλοκαίρι του 2014 απεικονίζονται αρκετές στιγμές, με κάποιες από αυτές να είναι η πρόκριση στα πλέι-οφς του Europa League απέναντι στην Μάιντζ, όπως επίσης και ο πανηγυρισμός Ζησόπουλου-Ντε Μπλάσις και έπειτα η πρόκριση για πρώτη φορά στους ομίλους, που έγιναν κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Πολύ σημαντική είναι και η ειδική μνεία των Αρκάδων στον Μάρτον Φούλοπ που «έφυγε» από καρκίνο το 2015 σε ηλικία 32 ετών, ο οποίος φόρεσε τη φανέλα του Αστέρα τη σεζόν 2012-13, όμως έπρεπε να αποσυρθεί λόγω ενός όγκου στο χέρι που διαγνώστηκε το 2013.

Τέλος, στην πίσω μεριά της φανέλας απεικονίζονται κατακτήσεις τίτλων από την δεκαετία του 2000, με επιβλητικότερη αυτή της Β’ Εθνικής το 2007, με την φιέστα να γίνεται μετά το παιχνίδι με τον Θρασύβουλο.

Η σχετική ανακοίνωση του Αστέρα Τρίπολης για την πρώτη φανέλα:
«Από το παρελθόν στο σήμερα και από το σήμερα στο μέλλον!
Όλες οι μαγικές στιγμές που έχουμε ζήσει με τον ΑΣΤΕΡΑ τα τελευταία 20 χρόνια αποτυπωμένες στη νέα εντός έδρας εμφάνιση της ομάδας μας.
Μια φανέλα βαριά από τις κιτρινομπλέ επιτυχίες, που δίνουν το σύνθημα για τις επόμενες!

Το γράφει και η ραφή της:

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΧΕΙ ΑΡΧΗ!
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ!

* Η εντός έδρας εμφάνιση είναι ΑΜΕΣΑ διαθέσιμη στο Star Store (Εθν. Αντιστάσεως 67) και στο ηλεκτρονικό κατάστημα (starstore.gr).
* Για την παρουσίαση των νέων εμφανίσεων σύντομα θα πραγματοποιηθεί και εκδήλωση στην πόλη μας»!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ