Αστέρας Τρίπολης: Ευαισθητοποίηση για τον αυτισμό φέτος

Αστέρας Τρίπολης: Ευαισθητοποίηση για τον αυτισμό φέτος

Παρουσιάστηκε και η δεύτερη φανέλα του Αστέρα Τρίπολης, με την οποία συνεχίζονται οι κοινωνικές δράσεις.

Μετά την παρουσίαση της νέας πρώτης φανέλας για τη σεζόν 2023/24 νωρίτερα σήμερα (14/7) που περιέχει σημαντικές στιγμές της ιστορίας του Αστέρα Τρίπολης, οι Αρκάδες κοινοποίησαν και την εκτός έδρας φανέλα που θα φοράνε.

Η ομάδα από την Τρίπολη θέλοντας να συνεχίσει την «παράδοσή» της με τις κοινωνικές δράσεις, έπειτα από την μάχη κατά του παιδικού καρκίνου τη σεζόν 2021/22 και τη μάχη για την προστασία του περιβάλλοντος για το 2022/23, φέτος θα στέλνουν μήνυμα ευαισθητοποίησης για τον αυτισμό.

Διαβάστε επίσης: Αστέρας Τρίπολης: Η ιστορία πίσω από την πρώτη φανέλα του 2023/24

Η σχετική ανακοίνωση του Αστέρα Τρίπολης:

«Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, πιστός στο όραμα των ιδιοκτητών κ. Δημήτρη Μπάκου και κ. Γιάννη Καϋμενάκη για Εταιρική Κοινωνική Υπευθυνότητα, αφιερώνει και για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024 την εκτός έδρας εμφάνισή του σε ακόμη μία κοινωνική δράση.

Μετά την μάχη κατά του παιδικού καρκίνου (σεζόν 2021-2022) και τη μάχη για την προστασία του περιβάλλοντος (σεζόν 2022-2023), για την φετινή αγωνιστική περίοδο ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ στέλνει μήνυμα ευαισθητοποίησης για τον αυτισμό.

BeDifferentBeAsteras

* Η εκτός έδρας εμφάνιση είναι ΑΜΕΣΑ διαθέσιμη στο Star Store (Εθν. Αντιστάσεως 67) και στο ηλεκτρονικό κατάστημα (starstore.gr)

* Για την παρουσίαση των νέων εμφανίσεων σύντομα θα πραγματοποιηθεί και εκδήλωση στην πόλη»!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ