Λουτσέσκου: «Είναι η τελευταία μέρα και υπήρχε μεγάλο φορτίο»

Λουτσέσκου: «Είναι η τελευταία μέρα και υπήρχε μεγάλο φορτίο»

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έκανε δηλώσεις μετά τη φιλική ήττα από την Βέστερλο με 3-2, επισημαίνοντας πως οι παίκτες του ήταν κουρασμένοι από τις προπονήσεις.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου φάνηκε χαρούμενος από την συνολική εικόνα της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία, παρά την ήττα στο τελευταίο φιλικό κόντρα στην Βέστερλο (3-2).

Ο Ρουμάνος τεχνικός σχολίασε το αποτέλεσμα, όπως επίσης αναφέρθηκε και στους ποδοσφαιριστές του που χρησιμοποιήθηκαν σήμερα (16/7), αλλά και χθες κόντρα στην Αλ Τααβόν.

Διαβάστε επίσης: Αυλαία με ήττα για τον Δικέφαλο στην Ολλανδία

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Είναι η τελευταία ημέρα της προετοιμασίας και υπήρχε μεγάλο φορτίο από τις προπονήσεις, το δεύτερο ήταν ότι κάναμε μια μίξη στις δύο ενδεκάδες που χρησιμοποιήσαμε χθες και σήμερα. Ένα τρίτο κομμάτι είναι η κούραση από τις διπλές προπονήσεις και τα φιλικά παιχνίδια.

Δεν μπορούμε να πούμε κάτι για τον Εκόνγκ, τον Μπάμπα ή τον Κεντζιόρα, αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να πάρουμε το κέρδος από τις ημέρες που είναι εδώ, από εκεί και πέρα δεν έχουμε πρόβλημα γιατί έχουμε ποδοσφαιριστές στην ίδια θέση, με διαφορετικά χαρακτηριστικά που μπορούν να μας βοηθήσουν.

Δεν θέλω να παρεξηγηθώ ούτε να πιστέψει κάποιος ότι στοχοποιούμε αυτούς τους τρεις ποδοσφαιριστές, υπάρχουν και άλλοι ποδοσφαιριστές, όπως ο Μιχαηλίδης που έλειψε καιρό, υπάρχουν ποδοσφαιριστές, όπως ο Τσιγγάρας και ο Σβαμπ που έχει πέσει το βάρος πάνω τους στην μεσαία γραμμή. Είναι φυσιολογικό να υπάρχει μετάπτωση στην απόδοσή τους.

Υπάρχει ο Νάρεϊ, που δεν έπρεπε να αγωνιστεί σήμερα, αλλά χθες, του δώσαμε μια μέρα λόγω της μεγάλης απουσίας του και του προβλήματος που είχε στην γάμπα. Είναι μια κατάσταση γενικότερη, που δεν πρέπει να στοχοποιούμε κάποιον, είναι τέτοια η περίοδος που υπάρχουν τέτοια προβλήματα.

Προπονητικά τον στόχο μας τον πετύχαμε, αυτό είναι ένα στοιχείο που με ικανοποιεί, από εκεί και πέρα έχουμε τον χρόνο να δουλέψουμε και άλλα πράγματα ενόψει του παιχνιδιού με την Μπεϊτάρ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ