Με Πανσερραϊκό στο Καραϊσκάκη η πρεμιέρα του Ολυμπιακού – Αυτό είναι το Ερυθρόλευκο πρόγραμμα της Super League

Με Πανσερραϊκό στο Καραϊσκάκη η πρεμιέρα του Ολυμπιακού – Αυτό είναι το Ερυθρόλευκο πρόγραμμα της Super League

Φιλοξενώντας τον νεοφώτιστο Πανσερραϊκό ξεκινά ο Ολυμπιακός το πρωτάθλημα.

Ολοκληρώθηκε η… κλήρωση εξπρές της Super League, έπειτα από την αλλαγή του προγράμματος μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές στο Λεκανοπέδιο.

Ολοκληρώθηκε και σχημάτισε το… μονοπάτι του Ολυμπιακού για το πρωτάθλημα 2023-24. Η ομάδα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ ξεκινά στο Καραϊσκάκης υποδεχόμενη τον νεοφώτιστο Πανσερραϊκό του Πάμπλο Γκαρσία, πηγαίνει στο Περιστέρι για τον Ατρόμητο (2η), φιλοξενεί τη Λαμία (3η) και δίνει το πρώτο της μεγάλο ντέρμπι την 4η αγωνιστική με την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Διαβάστε επίσης: Αυτή είναι η πρόταση του Ολυμπιακού σε Μίχαϊλιούκ – Μπήκε και το Μιλάνο στο κόλπο – Αποχώρησε η Βίρτους

Οι Ερυθρόλευκοι συνεχίζουν εντός Λεκανοπεδίου και τη 5η αγωνιστική (Ολυμπιακός-Κηφισία) αλλά και την 6η (Ολυμπιακός-Άρης) και ταξιδεύουν για πρώτη φορά στην επαρχία την 7η (ΠΑΣ Γιάννινα-Ολυμπιακός).

Ακολουθεί το μεγάλο ντέρμπι των αιωνίων (Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, 8η) και ένα ταξίδι στο Ηράκλειο (ΟΦΗ-Ολυμπιακός, 9η) πριν από το επόμενο ντέρμπι (Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ, 10η).

Από εκεί και πέρα; Οι Πειραιώτες βγαίνουν για τα καλά στην εθνική οδό: στην Τρίπολη με τον Αστέρα (11η), εντός με τον Παναιτωλικό (12η) και επίλογος του πρώτου γύρου στον Βόλο (13η).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ