ΟΦΗ: Επιστρέφει ο Γκαγιέγος, την Τρίτη στην Ολλανδία

ΟΦΗ: Επιστρέφει ο Γκαγιέγος, την Τρίτη στην Ολλανδία

Ο Λουίς Φελίπε Γκαγιέγος βρίσκεται πολύ κοντά στην επιστροφή του στον ΟΦΗ και την Τρίτη είναι κανονισμένες οι ιατρικές εξετάσεις.

Ο ΟΦΗ συμφώνησε προφορικά για την επιστροφή του Λουίς Φελίπε Γκαγιέγος και το πρωί της Τρίτης (25/7) αναμένεται στην Ολλανδία με σκοπό να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και αν όλα πάνε καλά, να υπογράψει συμβόλαιο διετίας με τους Κρητικούς.

Ο Χιλιανός χαφ θα ταξιδέψει για το Όοστερμπεκ, που γίνεται το βασικό στάδιο προετοιμασίας του Κρητικού συλλόγου, και στη συνέχεια είναι πιθανό να παρακολουθήσει το φιλικό κόντρα στην Μπρέντα, αν φυσικά προλαβαίνει.

Διαβάστε επίσης: Παναθηναϊκός: Ο Μίροτιτς, ο Σενγκέλια, το ταξίδι στη Νίκαια και στο βάθος… Μπαλτσερόφσκι

Ο 31χρονος μέσος έμεινε ελεύθερος από την Ουνιβερσιδάδ Ντε Τσίλε την Παρασκεύη (21/7), στην οποία είχε πουληθεί τον Φεβρουάριο του 2022, και η Κρητική ομάδα συμφώνησε για την επανένωση.

Στην πρώτη του θητεία με τους «μελανόλευκους» κατέγραψε 23 συμμετοχές, δύο γκολ και δύο ασίστ την περίοδο 2021/22 και αγαπήθηκε από τον κόσμο του Ηρακλείου, αλλά όχι μόνο.

Ο Μάικ Μπούσης από την μεριά του δεν «κρατιόταν», αφού μόλις συμφώνησαν όλα για την επιστροφή του Γκαγιέγος, «έτρεξε» στο Instagram και το ανακοίνωσε με τον δικό του τρόπο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ