Άρης: Ξεκαθαρίζει για Κουέστα και Μπράμπετς ενόψει ΟΦΗ

Άρης: Ξεκαθαρίζει για Κουέστα και Μπράμπετς ενόψει ΟΦΗ

Το πιθανότερο είναι ότι ο Ισπανός τερματοφύλακας και ο Τσέχος αμυντικός θα συμπεριληφθούν στην αποστολή για το κυριακάτικο εκτός έδρας παιχνίδι (20/8) στο Ηράκλειο, για την πρεμιέρα της Superleague.

Ο Άρης δεν τα κατάφερε στο Βουκουρέστι και γνώρισε έναν οδυνηρό αποκλεισμό από τη συνέχεια του Europa Conference League, καθώς ηττήθηκε στα πέναλτι από τη Ντιναμό Κιέβου.

Η αποστολή θα επιστρέψει σήμερα (18/8) στη Θεσσαλονίκη, ενώ οι κιτρινόμαυροι θα αντιμετωπίσουν την Κυριακή (20/8) στο Ηράκλειο τον ΟΦΗ, για την πρεμιέρα της Superleague, με τους Κουέστα και Μπράμπετς να είναι στο επίκεντρο.

Διαβάστε επίσης: Βαθμολογία UEFA: «Αγκάλιασε» την 19η θέση με το… βλέμμα προς τα πάνω η Ελλάδα

Το πιθανότερο είναι ότι αμφότεροι θα βρίσκονται στην αποστολή για τον αγώνα της Κρήτης, ενώ, ο Ισπανός τερματοφύλακας συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες για να ξεκινήσει και στην ενδεκάδα.

Αντίθετα, δεν λογίζεται για βασικός ο Τσέχος κεντρικός αμυντικός, που μπορεί να πάρει χρόνο συμμετοχής, ανάλογα και με την εξέλιξη του αγώνα, όμως, στο κέντρο της άμυνας θα αγωνιστούν και πάλι οι Φαμπιάνο και Οντουμπάζιο.

Ερωτηματικό αποτελεί και το αν ο Τερζής θα κάνει αλλαγές στο βασικό σχήμα, καθώς υπάρχει δεδομένη και η κόπωση από την προσπάθεια που έγινε στο ματς με τη Ντιναμό Κιέβου. Ακόμα, ο Έλληνας τεχνικός έχει να διαχειριστεί και το «βαρύ» κλίμα στα αποδυτήρια, μετά τον αποκλεισμό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ