Άρης: Δύσκολα θα προλάβει τη Λαμία ο Ζουλ

Άρης: Δύσκολα θα προλάβει τη Λαμία ο Ζουλ

Ο Καμερουνέζος μέσος υπέστη κάκωση και η συμμετοχή του στην εκτός έδρας κυριακάτικη (27/8) αναμέτρηση με την ομάδα της Φθιώτιδας είναι εξαιρετικά αμφίβολη, ενώ ο Ντουκουρέ αναμένεται να τον αντικαταστήσει στα χαφ.

Ο Τόλης Τερζής δεν θα μπορεί, εκτός απροόπτου, να υπολογίζει τον Ζαν Ζουλ στο κυριακάτικο (27/8) εκτός έδρας παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής με τη Λαμία. Τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας στην οποία υποβλήθηκε ο Καμερουνέζος μέσος, έδειξαν ότι υπέστη κάκωση και η συμμετοχή του στο συγκεκριμένο ματς κρίνεται εξαιρετικά αμφίβολη.

Ο Ντουκουρέ θα είναι αυτός που αναμένεται να τον αντικαταστήσει στην τριάδα των χαφ, στο 4-3-3, με το οποίο θα παραταχθεί ο Άρης. Ο Ιβιοριανός μέσος, μάλιστα, πήρε χρόνο συμμετοχή, μετά από αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα, στο παιχνίδι της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με τον ΟΦΗ.

Θα πρέπει, επίσης, να σημειωθεί ότι ο προπονητής του Άρη θα έχει στη διάθεση του, όπως όλα δείχνουν, για τον αγώνα με τη Λαμία, τους Κουέστα και Μπράμπετς, που θα επιστρέψουν και στην ενδεκάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ