Πινέδα: «Απόλαυση να ακούς τον ύμνο του Champions League μέσα στο γήπεδο – Τα πάει πολύ καλά ο Πιζάρο»

Πινέδα: «Απόλαυση να ακούς τον ύμνο του Champions League μέσα στο γήπεδο – Τα πάει πολύ καλά ο Πιζάρο»

Ο Ορμπελίν Πινέδα μίλησε στο Μεξικό μετά το πρώτο παιχνίδι με την Αντβέρπ και δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του που άκουσε για πρώτη φορά ως ποδοσφαιριστής τον ύμνο του Champions League.

Κανάλι από το Μεξικό ταξίδεψε στο Βέλγιο και παρακολούθησε από κοντά το ματς της ΑΕΚ με την Αντβέρπ.

Μετά τον αγώνα ο Ορμπελίν Πινέδα μίλησε στο «TNT Sports» για τα συναισθήματά του, αλλά και για το πώς βιώνει τη ζωή στην Ελλάδα.

Διαβάστε επίσης: «Βλέπει Τέτε Μορέντε ο Ολυμπιακός» (vid)

Όσα είπε ο Πινέδα: 

Για το γεγονός ότι βρέθηκε για πρώτη φορά ως παίκτης να ακούει μέσα από το γήπεδο τον ύμνο του Champions League: «Όλα μου έρχονται στο μυαλό, γιατί όπως είπα και την προηγούμενη ημέρα από τον αγώνα, άκουγα τον ύμνο του Champions League στο σπίτι μου και τώρα είμαι στην πραγματικότητα. Είσαι εκεί στο γήπεδο και ακούς τον ύμνο από κοντά. Ακούς τους ανθρώπους, τους συναδέλφους μου. Είναι κάτι το υπέροχο. Γι’ αυτό και το χαμόγελο της ημέρας οφείλεται σε αυτό. Στο να απολαύσεις αυτά τα παιχνίδια και να κάνεις το επόμενο βήμα, που είναι το επόμενο παιχνίδι».

Για το πώς βιώνει τη ζωή του στην ΑΕΚ και την Ελλάδα, αλλά και τη ρεβάνς με την Αντβέρπ: «Από την πρώτη στιγμή που έφτασα στην Ελλάδα μου έχουν συμπεριφερθεί πολύ καλά. Τόσο ο κόσμος, όσο και οι συνάδελφοί μου με έχουν στηρίξει. Είμαι ένας απ’ αυτούς, που προσπαθώ να βελτιωθώ και να συνεισφέρω το δικό μου κομμάτι. Είμαστε μία ομάδα και ως σύνολο θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε».

Για τον Πισάρο και την προσαρμογή του στην Ελλάδα: «Τα πάει πολύ καλά. Ετοιμάζεται. Νομίζω ότι συνηθίζει. Αυτό είναι το πιο δύσκολο πράγμα: η προσαρμογή ενός παίκτη, όταν έρχεται από το εξωτερικό, να γίνει όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Τα πάει πολύ καλά και ελπίζουμε να τον δούμε σύντομα στο γήπεδο για να μας βοηθήσει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ