ΑΕΚ: Φανέλα βασικού ο Φαν Βέερτ – Εκτεταμένο ροτέισον από Αλμέιδα με Πανσερραϊκό

ΑΕΚ: Φανέλα βασικού ο Φαν Βέερτ – Εκτεταμένο ροτέισον από Αλμέιδα με Πανσερραϊκό

Οι συνθήκες στην ΑΕΚ δίνουν φανέλα βασικού στον Τομ Φαν Βέερτ στο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό, ενώ ο Ματίας Αλμέιδα θα προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές εν όψει... Αντβέρπ

Το μυαλό όλων των ανθρώπων της ΑΕΚ έχει ρίξει το βάρος του στο παιχνίδι της Τετάρτης με αντίπαλο την Αντβέρπ στην Αγία-Σοφία, εκεί όπου η «Ένωση» έχει την ευκαιρία να ανατρέψει το εις βάρος της 1-0 του Βελγίου και να πάρει την πρόκριση για τους ομίλους του UEFA Champions League.

Μπορεί αυτός να είναι ο βασικός στόχος προς το παρόν, όμως δεν αποτελεί την μόνη υποχρέωση που έχει η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα, καθώς το Σάββατο η ΑΕΚ θα μπει στην «μάχη» και του πρωταθλήματος, υποδεχόμενη στην Opap Arena τον Πανσερραϊκό.

Οι «κιτρινόμαυροι» θα αγωνιστούν με αρκετές αλλαγές στο βασικό σχήμα για λόγους ξεκούρασης και αναγκαιότητας. Στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται κατά πάσα πιθανότητα ο Τομ Φαν Βέερτ, καθώς ο Λιβάι Γκαρσία δεν θα έχει προλάβει να ξεπεράσει το πρόβλημα που απέκτησε την Τρίτη το βράδυ στην Αμβέρσα.

Παράλληλα ο Έκι Πόνσε «κουβαλάει» μαζί του τιμωρία από την περσινή του χρονιά στην La Liga, επομένως ούτε αυτός μπορεί να υπολογίζεται για το ματς με τον Πανσερραϊκό.

Αλλαγές στην εντεκάδα θα υπάρξουν και σε άλλες θέσεις, μιας και ο Στάνκοβιτς θα επιστρέψει κάτω από τα δοκάρια, ενώ στην άμυνα θα μπει ο Μήτογλου και ο Μοχαμάντι, ξεκουράζοντας τους Βίντα και Χατζισαφί. Ο Σιντιμπέ θα μείνει στη θέση του καθώς ο Ρότα βρίσκεται στην ίδια μοίρα με τον Πόνσε, κουβαλώντας τιμωρία από πέρυσι.

Θέση βασικού αναμένεται να πάρει και ο Πισάρο στα εξτρέμ μαζί με τον Ελίασον, ενώ στο αρχικό σχήμα θα είναι και ο αρχηγός της ΑΕΚ, Πέτρος Μάνταλος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ