Άρης: Με τρεις αλλαγές για το διπλό στη Λαμία

Άρης: Με τρεις αλλαγές για το διπλό στη Λαμία

Με νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα τους Μπράμπετς, Τζούρασεκ και Μενέντες οι κιτρινόμαυροι θέλουν να βγάλουν αντίδραση στο σημερινό (27/8, 19.15) εκτός έδρας παιχνίδι με την ομάδα της Φθιώτιδας.

Να δείξει χαρακτήρα μετά από τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα θέλει ο Άρης, στο σημερινό (27/8, 19.15) εκτός έδρας παιχνίδι με τη Λαμία, το πρώτο χωρίς τον Πάλμα, που θα συνεχίσει την καριέρα του στη Σέλτικ.

Ο Μενέντες θα αντικαταστήσει τον μεσοεπιθετικό από την Ονδούρα στο αριστερό άκρο της επίθεσης, ενώ ακόμα δυο νέα πρόσωπα έχει η ενδεκάδα, καθώς επέστρεψαν Μπράμπετς και Τζούρασεκ.

Ο Τερζής θα παρατάξει την ομάδα του με σύστημα 4-3-3 και τερματοφύλακα τον Χουτεσιώτη. Ο Μοντόγια θα καλύψει το δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής, ο Φεράρι το αριστερό, ενώ Φαμπιάνο και Μπράμπετς θα είναι το κεντρικό δίδυμο.

Οι Τζούρασεκ, Νταρίντα και Ρουπ θα είναι η τριάδα στα χαφ. Ο Κάρλσον θα αγωνιστεί στη δεξιά πλευρά της επίθεσης, ο Μενέντες στην αριστερή και ο Μορόν στην κορυφή.

Στον πάγκο για τον Άρη βρίσκονται οι: Κουέστα, Οντουμπάζιο, Πάβισιτς, Ντουκουρέ, Σαμόρα, Φατόρε, Χριστοδουλόπουλος, Παναγίδης και Αηδόνης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ