ΠΑΟΚ: Στην Ιταλία για την Φροζινόνε ο Ρεϊνιέρ

ΠΑΟΚ: Στην Ιταλία για την Φροζινόνε ο Ρεϊνιέρ

Στην Ιταλία για χάρη της Φροζινόνε βρίσκεται ο Ρεϊνιέρ, που ενδιέφερε τον ΠΑΟΚ, προκειμένου να ολοκληρώσεις την μεταγραφή του στην ομάδα της Serie A.

«Τελειωμένη» θεωρείται για την Φροζινόνε η μεταγραφή του Ρεϊνιέρ, καθώς σύμφωνα με τον Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο ο παίκτης βρίσκεται στο Μιλάνο προκειμένου να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στον Ιταλικό σύλλογο.

Για τον Ρεϊνιέρ, υπενθυμίζουμε πως είχε δείξει έντονο ενδιαφέρον ο ΠΑΟΚ, ο οποίος επιθυμεί διακαώς να ενισχύσει την θέση των εξτρέμ στο ρόστερ του, ωστόσο όπως όλα δείχνουν ο νεαρός Βραζιλιάνος «winger» θα πρέπει να αφαιρεθεί από την λίστα των υποψηφίων.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Ποιος είναι ο Τέρενς Ντέιβις που βρίσκεται στο… μπλοκάκι του Μπαρτζώκα

Ο Ρεϊνιέρ, σύμφωνα με συμπατριώτες του έβλεπε θετικά το ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, ωστόσο εκείνο που έπαιξε το σημαντικότερο ρόλο στην απόφαση του είναι το γεγονός πως η Φροζινόνε αγωνίζεται σε ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Η μεταγραφή του Ρεϊνιέρ στο σύλλογο της Serie A είναι μονοετής δανεισμός χωρίς οψιόν αγοράς, καθώς η Ρεάλ Μαδρίτης στην οποία ανήκει, είχε βγάλει από τα ταμεία της 30 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει από την Φλαμένγκο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ