Τι αλλάζει ο δανεισμός του Κούντε από τον Ολυμπιακό στον Ατρόμητο – Τι ισχύει πλέον στον Ρέντη

Τι αλλάζει ο δανεισμός του Κούντε από τον Ολυμπιακό στον Ατρόμητο – Τι ισχύει πλέον στον Ρέντη

Ο Πιέρ Κούντε έκλεισε μια λίστα που έχει τη σημασία της λίγο πριν κλείσει και οριστικά ο Ολυμπιακός το ρόστερ του.

Στον Ατρόμητο και τυπικά εδώ και μερικές ώρες ο Πιέρ Κούντε. Ο Αφρικανός μέσος που δεν υπολογίζονταν από τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ και που παρά τα όσα ακούστηκαν για εκείνον όλο το καλοκαίρι τελικά δεν βρήκε κάποια ομάδα στο εξωτερικό για να συνεχίσει την καριέρα του.

Κάπως έτσι η λύση της ομάδας του Περιστερίου ήταν για εκείνον η καλύτερη δυνατή, καθώς δεν θα χρειαστεί να αλλάξει πόλη αλλά και θα βρεθεί σε ένα κλαμπ αρκετά οργανωμένο που δεδομένα θα του δώσει την ευκαιρία να βρει αυτό που του λείπει εδώ και μια διετία: Δεδομένη θέση βασικού, μεγάλη συμμετοχή άρα και ρυθμό.

Απαραίτητη σημείωση: Αυτός ήταν ο 7ος φετινός «δανεισμός» του Ολυμπιακού κλείνοντας το σχετικό «παράθυρο» με βάση τον νέο κανονισμό. Δικαιούσαι να δανείσεις ως επτά και να δανειστείς ως επτά. Οι επτά δανεικοί που έχει είναι οι Πορόζο (Τρουά), Σκάρπα (Νότιγχαμ Φόρεστ), Ποντένσε (Γουλβς), Σολμπάκεν (Ρόμα), Φρέιρε (Πούμας), Αλεξανδρόπουλος (Σπόρτινγκ Λισαβόνας), Ρίτσαρντς (Νότιγχαμ Φόρεστ). Και οι επτά που έχει δανείσει οι Λοβέρα (Ροζάριο), Αγκιμπού Καμαρά (Ατρόμητος), Ουσεϊνου Μπα (Μπασακσεχίρ), Πέπε (Πάφος), Ραμόν (Εσπανιόλ) και πλέον και ο Κούντε.

Τι σημαίνει αυτό; Πως από εδώ και στο εξής κάθε κίνηση θα αφορά σε μεταγραφή. Και για τον Τζουλιάν Μπιανκόνε από τη Νότιγχαμ Φόρεστ (που ούτως ή άλλως δεν θα μπορούσε σαν τρίτος διαφορετικός δανεικός ποδοσφαιριστής να μετακομίσει στην ίδια ομάδα). Κυρίως όμως για εκείνους που ακόμη είναι στον Ρέντη δίχως να υπολογίζονται από το τεχνικό τιμ. Ποδοσφαιριστές όπως ο Μπαντιουγκού Φαντιγκά, ο Παπ Αμπού Σισέ, ο Αμπουμπακάρ Καμαρά, ο Λαζάρ Ραντζέλοβιτς ακόμη και ο Αχμέντ Χασάν που ήταν τραυματίας όλο το καλοκαίρι και άρα δεν μπήκε ποτέ στην συζήτηση. Υπάρχουν ακόμη κάποιες αγορές ανοιχτές. Θα έχει ενδιαφέρον λοιπόν να δούμε τι θα συμβεί με αυτές τις περιπτώσεις που δεν είναι λίγες και κυρίως: Που έχουν σημαντική χρηματιστηριακή αξία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ