Άρης: Οι «γρίφοι» στην ενδεκάδα  για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

Άρης: Οι «γρίφοι» στην ενδεκάδα για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

Ο Άκης Μάντζιος δεν έχει αποφασίσει ακόμα για τους ποδοσφαιριστές που θα πλαισιώσουν τον Νταρίντα στα χαφ, αλλά και για το ποιους εξτρέμ θα χρησιμοποιήσει, στο κυριακάτικο (17/9) εκτός έδρας παιχνίδι.

Στην τελική ευθεία μπαίνει από σήμερα η προετοιμασία του Άρη για το κυριακάτικο (17/9) εκτός έδρας ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, ενώ ο Άκης Μάντζιος συνεχίζει τις δοκιμές του σε ότι αφορά την ενδεκάδα, χωρίς να ανοίξει τα χαρτιά του.

Ο Έλληνας τεχνικός δεν έχει αποφασίσει ακόμα για συγκεκριμένες θέσεις, όπως, για παράδειγμα για τους παίκτες που θα πλαισιώσουν τον Νταρίντα στα χαφ. Ο Ζουλ ανέβασε ρυθμούς και θα συμπεριληφθεί, πιθανότατα, στην αποστολή, δεν είναι ακόμα, όμως, στο 100% από πλευράς ετοιμότητας.

Διαβάστε επίσης: Η ιδέα του Μαρτίνεθ που έφερε… πίσω τον Μασούρα και τα δύο «επτάρια» που δείχνουν τη μεγάλη διαφορά

Υποψήφιοι για μια θέση στο βασικό σχήμα είναι τόσο ο Ντουκουρέ, όσο και ο νεοαποκτηθείς Βερστράτε, ενώ δεν μπορεί να αποκλειστεί και ο Τζούρασεκ. Ακόμα, σε ότι αφορά τα εξτρέμ, δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η παρουσία του Κάρλσον στη δεξιά πλευρά.

Ο Σουλεϊμάνοφ είναι πιθανόν να ξεκινήσει στην αριστερή, ενώ στην περίπτωση που ο προπονητής του Άρη δεν επιλέξει τον Ρώσο μεσοεπιθετικό, τότε τη θέση θα καλύψει ένας εκ των Μενέντες ή Σαμόρα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ