Χωρίς Κόντε και Κύρκο στην Τρίπολη ο ΠΑΣ Γιάννινα

Χωρίς Κόντε και Κύρκο στην Τρίπολη ο ΠΑΣ Γιάννινα

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αυριανό αγώνα (17/9, 15.00) με τον Αστέρα στην Τρίπολη, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Super League.

Λίγες ώρες αφού ανακοίνωσε την απόκτηση του 27χρονου Αμερικανού επιθετικού Τζόζεφ Έφορντ, ο ΠΑΣ Γιάννινα ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αυριανό αγώνα (17/9, 15.00) με τον Αστέρα στην Τρίπολη, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Super League.

H ομάδα των Ιωαννίνων θα ταξιδέψει στην Αρκαδία χωρίς τους Κόντε και Κύρκο. Αμφότεροι έμειναν εκτός του προπονητικού προγράμματος στους «Ζωσιμάδες» σήμερα, Σάββατο (16/9).

Διαβάστε επίσης: Η… άλλη δουλειά του Κορδόν – Ποιοι αποχώρησαν από τον Ολυμπιακό το καλοκαίρι…

Το πρόγραμμα του Θανάση Στάικου περιελάμβανε ταχύτητες, ενώ στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές επικεντρώθηκαν στα τελειώματα. Τέλος, υπήρξε και παιχνίδι σε μικρούς χώρους.

Η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα για την αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Κλέιμαν, Αθανασίου, Βρακά, Σόρια, Μπακαδήμα, Παντελάκη, Μπορταγκαράι, Εραμούσπε, Πανάγου, Τσαούση, Κιάκο, Ριένστρα, Καραχάλιο, Λιάσο, Τζίνο, Λώλη, Τζίμα, Γκάρο, Μπάλαν, Ροσέρο, Παμλίδη και Λεό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ