Super League: Τα φώτα σε Φιλαδέλφεια και Τούμπα

Super League: Τα φώτα σε Φιλαδέλφεια και Τούμπα

Η 4η αγωνιστική της Super League συνεχίζεται με το πρόγραμμα της Κυριακής να περιέχει αναμετρήσεις «φωτιά» σε Νέα Φιλαδέλφεια και Τούμπα.

Τα πρώτα ντέρμπι της φετινής Super League είναι γεγονός.

ΑΕΚ Ολυμπιακός και ΠΑΟΚΆρης ρίχνονται στη «μάχη» της 4ης αγωνιστικής σε Νέα Φιλαδέλφεια και Τούμπα αντίστοιχα με στόχο αφενός τους τρεις πόντους και αφετέρου το γόητρο στις πρώτες τεράστιες αναμετρήσεις της φετινής σεζόν.

Ολυμπιακός και ΑΕΚ θα αγωνιστούν στις 21:30 στην Opap Arena, αμφότεροι με τους ίδιους στόχους.

Ο μεν Ολυμπιακός του Ντιέγκο Μαρτίνεθ, έχει ως στόχο το απόλυτο 4/4 και την διατήρηση του στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Super League.

Οι «ερυθρόλευκοι» επιστρέφουν στην Νέα Φιλαδέλφεια και θέλουν να συνεχίσουν το πολύ καλό τους διάστημα, το οποίο τους έχει φέρει μέχρι στιγμής στους 9 βαθμούς και το απόλυτο 3/3.

Ο Ισπανός τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Γιουσέφ Ελ Αραμπί και Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο, όμως είναι στην ευχάριστη θέση να βλέπει για πρώτη φορά φέτος στην αποστολή, τους Ντάνιελ Ποντένσε, Στέφαν Γιόβετιτς και Όλα Σολμπάκεν.

Στο άλλο άκρο η ΑΕΚ του Ματίας Αλμέιδα, η οποία θα έχει και τον κόσμο της Νέας Φιλαδέλφειας στο πλευρό της.

Η «Ένωση» στοχεύει στους τρεις βαθμούς, ώστε να διατηρηθεί κοντά στη βαθμολογία, μετά τη νίκη της απέναντι στον Βόλο και την ισοπαλία απέναντι στον Πανσερραϊκό (έχει και μια αγωνιστική λιγότερη).

Ο Αργεντινός κόουτς δεν θα έχει απόψε τους Λιβάι Γκαρσία και Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς, καθώς αμφότεροι δεν κατάφεραν να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα τραυματισμών που τους ταλαιπωρούσαν.

Σέντρα στις 21:30 στην Opap Arena, τηλεοπτικά από το Cosmote Sport 1.

Λίγη ώρα νωρίτερα (20:30), ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στην Τούμπα τον Άρη, στο πρώτο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης για τη φετινή χρονιά.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου θέλει μαζί με τον κόσμο της να επιστρέψει στις νίκες και στα θετικά αποτελέσματα, μετά την ήττα από τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο.

Απέναντι της, θα είναι η ομάδα του Άκη Μάντζιου. Ο Έλληνας κόουτς θέλει να συνεχίσει το θετικό αποτέλεσμα που είχε απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, στην πρεμιέρα του στον πάγκο του Άρη.

Σέντρα στις 20:30 στην Τούμπα, τηλεοπτικά από το NovaSports Prime

SUPERLEAGUE 2022-2023 / PLAY OFF / ΠΑΟΚ – ΑΡΗΣ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ / ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ)

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ