Κηφισιά – Πανσερραϊκός 4-4: Το ματς της χρονιάς – Από 0-3 σε 4-4 στο 101′!

Κηφισιά – Πανσερραϊκός 4-4: Το ματς της χρονιάς – Από 0-3 σε 4-4 στο 101′!

Το ματς της χρονιάς μας προσέφεραν οι νεοφερμένοι Κηφισιά και Πανσερραϊκός στην Καισαριανή, σε ένα παιχνίδι που από 0-3 στο 22' έγινε 4-4 στο 101'!

Η Κηφισιά με τον Πανσερραϊκό αν και είμαστε μόλις στην 4η αγωνιστική της Super League, πιθανότατα μας προσέφεραν το καλύτερο παιχνίδι του πρωταθλήματος, με το σκορ να γίνεται από 0-3 στο 22’… 4-4 στο 101′.

Οι δύο νεοφερμένες ομάδες στην μεγάλη κατηγορία, έπαιξαν ανοικτά και μας προσέφεραν πλούσιο θέαμα σε ένα παιχνίδι που είχε συνολικά 8 γκολ.

Διαβάστε επίσης: Το ιδιαίτερο για Φορτούνη, Μπιέλ και Ροντινέι απόψε στη Νέα Φιλαδέλφεια (vids)

O Πανσερραϊκός βρέθηκε αγκαλιά με το διπλό από την αρχή της αναμέτρησης μπαίνοντας πολύ δυνατά στο παιχνίδι και αιφνιδίασε την Κηφισιά, αφού προηγήθηκε 0-3 με τα γκολ του Δεληγιαννίδη στο 4′, του Στάικου στο 12′ και του Μπέργκστρομ στο 22ο λεπτό.

Ο Γιάννης Αναστασίου βλέποντας την ομάδα του να μην έχει μπει ουσιαστικά στον αγωνιστικό χώρο, πραγματοποίησε τριπλή αλλαγή στο 34ο λεπτό και το σημείο που άλλαξε το παιχνίδι ήταν η αποβολή του Χάγιεκ στο 44ο λεπτό.

Με την έναρξη του δεύτερου μέρους η Κηφισιά ανέβασε ρυθμούς και μείωσε στο 56′ με τον Κωνσταντακόπουλο και στο 72′ με τον Οζέγκοβιτς σε 2-3.

Ο Πηλέας στο 77′ διεύρυνε το προβάδισμα του Πανσερραϊκού σε 2-4 και πίστεψε πως θα έφευγε από το «Μιχάλης Κρητικόπουλος» με τους 3 πόντους.

Η Κηφισιά όμως κρατούσε το καλύτερο για το τέλος. Τι και αν ήταν με 2 γκολ πίσω στο σκορ στο 90ο λεπτό, οι ομάδα των Βορείων Προαστίων με τον διαιτητή να δίνει 11 λεπτά καθυστερήσεων πέτυχε ακόμη 2 γκολ.

Ο Τετέι στο 96′ μείωσε με κεφαλιά σε 3-4 και ο Αλμπέρτο Μποτία πέτυχε το πρώτο του γκολ από την επιστροφή του στην Ελλάδα στο 101′ με προβολή για το τελικό 4-4.

ΚΗΦΙΣΙΑ: Κρίστινσον, Μασούρας, Βαφέας, Μποτία, Λούμορ (33′ Παρράς), Πέιος (34′ Αντερέγκεν), Παπασάββας (58′ Τετέι), Μπαρμπόσα, Ιλίεβ (72′ Ιπαλίμπο), Μπιφουμά (34′ Κωνσταντακόπουλος), Οζέγκοβιτς

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Χόβαν, Μπέργκστρομ, Χάγιεκ, Πεταυράκης, Πηλέας (90+3′ Τσαγκαλίδης), Ουεντραόγκο, Στάικος (68′ Μορέιρα), Δεληγιαννίδης, Μούργος (46′ Γκοτζαμανίδης), Χατζηστραβός (68′ Τομάς), Άλεκσιτς (60′ Μπαΐροβιτς)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ