Τρίτο σερί ματς αήττητος μέσα στην «OPAP Arena» ο Ολυμπιακός

Τρίτο σερί ματς αήττητος μέσα στην «OPAP Arena» ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός έμεινε για ακόμα ένα παιχνίδι στην έδρα της ΑΕΚ αήττητος.

Στο πρώτο ντέρμπι που κλήθηκαν να δώσουν μέσα στη σεζόν, Ολυμπιακός και ΑΕΚ, έμειναν ισόπαλοι με σκορ 1-1 στη Νέα Φιλαδέλφεια, με τον Εζέκιελ Πόνσε να ανοίγει το σκορ για την Ένωση και τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί να φέρνει το ματς στα ίσα για το τελικό αποτέλεσμα.

Ένα αποτέλεσμα που κρατά τους Ερυθρόλευκους στην κορυφή της βαθμολογίας με 10 πόντους όντας μάλιστα μόνοι πρώτοι. Αυτό όμως δεν είναι το μοναδικό που κρατά το σύνολο του Ντιέγκο Μαρτίνεθ, η οποία έχει καταφέρει να χτίσει και ένα καλό σερί απέναντι στους κιτρινόμαυρους.

Ποιό είναι αυτό; Το ότι η ομάδα του Πειραιά παραμένει αήττητοι στις τρεις τελευταίες επισκέψεις της στα Νέα Φιλαδέλφεια και την «ΟPAP Arena». Καθώς θυμίζουμε πως σε αυτό το διάστημα μετρούν μία νίκη και δύο ισοπαλίες.

Συγκεκριμένα, η αρχή έγινε στο φινάλε της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος πέρσι, όπου ο Ολυμπιακός κατάφερε να γίνει η πρώτη ομάδα που νικά την ΑΕΚ στο νέο της σπίτι, επικρατώντας με το εντυπωσιακό 3-1, έχοντας μάλιστα προηγηθεί με 3-0. Στο επόμενο ματς, για τα πλέι οφ της Superleague, κανείς δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα και έτσι το η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε χωρίς σκορ 0-0. Συν φυσικά το αποψινό 1-1.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ