Αγνοεί το… μηδέν φέτος η ΑΕΚ

Αγνοεί το… μηδέν φέτος η ΑΕΚ

Η αρνητική αμυντική επίδοση της ΑΕΚ είναι αυτή που κάνει τη διαφορά μέχρι στιγμής...

Η ΑΕΚ δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό στην Opap Arena για την 4η αγωνιστική, με αποτέλεσμα να χάσει ακόμη δύο βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα.

Μετά το ματς με τον Πανσερραϊκό (1-1), η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα αφήνει βαθμούς και στο δεύτερο από τα τρία παιχνίδια (έχει παίξει ένα λιγότερο), όμως η αρνητική της επίδοση δεν φαίνεται μόνο στον πίνακα, αλλά και στα στατιστικά.

Συμπεριλαμβανομένων των παιχνιδιών για τα προκριματικά του UEFA Champions League, η ΑΕΚ έδωσε χθες απέναντι στον Ολυμπιακό, το έβδομο επίσημο παιχνίδι της μέσα στην σεζόν 2023-2024.

Το αρνητικό στην όλη υπόθεση, διακρίνεται για την «Ένωση» στο αμυντικό κομμάτι. Η ΑΕΚ έχει παίξει εφτά παιχνίδια, εκ των οποίων ούτε σε ένα δεν έχει κρατήσει το μηδέν στην άμυνα της.

Μάλιστα σε τρία εξ αυτών έχει δεχθεί και από δύο γκολ.

Η αρχή έγινε από την Κροατία και το ματς με την Ντινάμο, εκεί όπου παρόλο που δέχθηκαν πρώτοι γκολ, οι «κιτρινόμαυροι» κατάφεραν να γυρίσουν «τούμπα» το ματς.

Στον επαναληπτικό ίσχυσε κάτι παρόμοιο. Η ΑΕΚ δέχθηκε δύο γκολ από τους Κροάτες, όμως έστω και με επεισοδιακό και συγκλονιστικό τρόπο κατάφερε να πάρει την πρόκριση.

Στα Play Offs και απέναντι στην Άντβερπ συνέβη ακριβώς το ίδιο, καθώς δέχθηκε τρία γκολ (ένα στο πρώτο και δύο στο δεύτερο παιχνίδι), όμως αυτή τη φορά ήταν μοιραία ώστε να μη συνεχίσει στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Και φτάνουμε στα τρία ματς πρωταθλήματος, εκεί όπου την δεύτερη αγωνιστική δέχθηκε ένα από τον Πανσερραϊκό, που ήταν αρκετό για να της κόψει και βαθμούς, δύο από τον Βόλο που λίγο έλειψε να κάνει τη ζημία και ένα χθες, από τον Ελ Κααμπί του Ολυμπιακού.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ