Με Κηφισιά στο «Γ.Καραϊσκάκης» ο Ολυμπιακός – Επικίνδυνη έξοδος για τον ΠΑΟΚ

Με Κηφισιά στο «Γ.Καραϊσκάκης» ο Ολυμπιακός – Επικίνδυνη έξοδος για τον ΠΑΟΚ

Να παραμείνει αήττητος για ακόμη ένα παιχνίδι στο φετινό πρωτάθλημα θέλει ο Ολυμπιακός που υποδέχεται την νεοφώτιστη Κηφισιά στο «Γ.Καραϊσκάκης» - Δύσκολη αποστολή για τον ΠΑΟΚ που δοκιμάζεται στους «Ζωσιμάδες» κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Η δράση στην 5η αγωνιστική συνεχίζεται με το δεύτερο… πιάτο να σερβίρετε απόψε…

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τέσσερις αναμετρήσεις. Την αρχή κάνει ο Ολυμπιακός, ο οποίος έπειτα από την ήττα με 3-2 από την Φράιμπουργκ το βράδυ της Πέμπτης (21/9) στρέφει το βλέμμα τους στις εγχώριες διοργανώσεις και στην εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στη νεοφώτιστη Κηφισιά.

Οι ερυθρόλευκοι θέλουν δώσουν συνέχεια στο αήττητο σερί τους μέχρι στιγμής στο φετινό πρωτάθλημα και να επιστρέψουν στις νίκες, μετά και την ισοπαλία της προηγούμενης αγωνιστικής στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Διαβάστε επίσης: Μπαρτσελόνα – Θέλτα 3-2: Τρομερή ανατροπή για τους Καταλανούς, άφησε με τη χαρά τον Δουβίκα

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του τραυματία, Έσε ενώ πολύ πιθανόν είναι να προφυλαχθεί ο Ορτέγκα, ο οποίος νιώθει κάποιες ενοχλήσεις. Αντίθετα φανέλα βασικού αναμένεται να πάρουν οι Σολμπάκεν και Γιόβετιτς.

Από την άλλη η Κηφισιά πηγαίνει στο Φάληρο χωρίς τους Οζέγκοβιτς (τιμωρημένος) και Νίνη (τραυματίας) και τον Λαντρ, που αποτέλεσε το τελευταίο μεταγραφικό της απόκτημα, ωστόσο θα έχει μαζί της τον Μάρκο Γκόμπελιτς, με στόχο να αποσπάσει ότι καλύτερο μπορεί, προερχόμενη από την χορταστική ισοπαλία με 3-3 κόντρα στον Πανσερραϊκό.

Αναλυτικά η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος, Όουμουντουρ Κρίστινσον, Γιάννης Νικοπολίδης.

Αμυντικοί: Νίκος Βαφέας, Λούκα Τσάπαν, Αλμπέρτο Μποτία, Λούμορ Αγκμπενιένου, Αλέξανδρος Παρράς, Μάρκο Γκόμπελιτς, Γιάννης Μασούρας, Μάνος Σμπώκος, Βασίλης Σπίνος.

Μέσοι: Αντώνης Παπασάββας, Νίκος Πέιος, Φαμπιάν Αντούνες, Τζακ Ιπαλίμπο, Γιώργος Κωνσταντακόπουλος, Ίλιαν Ίλιεφ.

Επιθετικοί: Τιεβί Μπιφουμά, Νικολάς Αντερέγκεν, Ανδρέας Τεττέι, Ματέους Σάντος.

Επικίνδυνη αποστολή για τον ΠΑΟΚ 

Μετά το εμφατικό πέρασμα από την Φιλανδία και το Ελσίνκι, ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στα Γιάννινα για την αναμέτρηση με τον τοπικό ΠΑΣ. Μάρκος Αντόνιο και Φελίπε Σοάρες συνέχισαν με ατομικό πρόγραμμα και δεν θα είναι στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου, ενώ εκτός έμειναν και οι Εκόνγκ, Τσιγγάρας, Μιχαηλίδης και Λύρατζης.

Ο Δικέφαλος του Βορρά προέρχεται από το ισόπαλο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης,κόντρα στον Άρη και σε καμία περίπτωση δεν θέλει να έχει βαθμολογικές απώλειες, που θα τον απομακρύνουν από την κορυφή.

Η αποστολή: Ζίβκοβιτς, Κοτάρσκι, Ταλιχμανίδης, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Κεντζιόρα, Νάσμπεργκ, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Ράφα Σοάρες, Σβαμπ, Οζντόεφ, Μεϊτέ, Μουργκ, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Α.Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Μπράντον, Τζίμας, Σαμάτα.

Όσον αφορά τον ΠΑΣ η ομάδα του Θανάση Στάικου προέρχεται από την εκτός έδρας ισοπαλία με 2-2 κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, θέλοντας να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα και να κάνει την… ζημιά. Ο Θανάσης Στάικος συμπεριέλαβε στην αποστολή για πρώτη φορά τον Έφορντ, το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα των Ηπειρωτών, όπως και τον Τζίνο που ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που είχε. Μέσα και οι Μπεγκάλα, Μπιλμπάο που αν χρειαστεί θα δώσουν βοήθειες ως αλλαγή.

Εκτός έμειναν οι τιμωρημένοι με κίτρινες κάρτες Τζίμας και Τσαούσης, οι τραυματίες Καραχάλιος, Ριένστρα και Κύρκος.

Αναλυτικά η αποστολή: Κλέιμαν, Αθανασίου, Σούλης, Σόρια, Μπακαδήμας, Παντελάκης, Μπορταγκαράι, Εραμούσπε, Πανάγου, Κιάκος, Ναούμης, Μπιλμπάο, Μπεγκάλα, Λιάσος, Τζίνο, Αλ. Λώλης, Γκάρο, Μπάλαν, Ροσέρο, Παμλίδης, Έφορντ, Κόντε.

Το πρόγραμμα της Κυριακής 24/9:

Ολυμπιακός – Κηφισιά (17:00)

Άρης – Παναιτωλικός (17:30)

Βόλος – Αστέρας Τρίπολης (20:00)

ΠΑΣ Γιάννινα – ΠΑΟΚ (20:30)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ