Ράσταβατς: «Είμαστε ικανοποιημένοι, αξίζαμε την νίκη σήμερα»

Ράσταβατς: «Είμαστε ικανοποιημένοι, αξίζαμε την νίκη σήμερα»

Ο Αστέρας Τρίπολης πέρασε με 1-2 από την έδρα του Βόλου, με τον προπονητή του Μίλαν Ράσταβατς να εμφανίζεται ικανοποιημένος από την εικόνα των ποδοσφαιριστών του στις δηλώσεις του.

Ο Αστέρας Τρίπολης πανηγύρισε την πρώτη του εκτός έδρας νίκη μετά από 19 μήνες στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Super League, μετά την νίκη με 1-2 κόντρα στον Βόλο.

Το αποτέλεσμα -κυρίως- αλλά και η εμφάνιση των ποδοσφαιριστών του Αστέρα, άφησαν απόλυτα ικανοποιημένο τον τεχνικό των Αρκάδων, Μίλαν Ράσταβατς, κάτι που έδειξε και στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι, τονίζοντας πως τέτοια αποτελέσματα βοηθούν τις ομάδες στην δημιουργία του χαρακτήρα τους.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Πίτερς, «Μιλού», δύο 40άρες και ο νέος… Γουόκαπ

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο τεχνικός του Αστέρα, Μίλαν Ράσταβατς:

«Είμαι χαρούμενος που σπάσαμε το αρνητικό ρεκόρ. Νομίζω πως αξίζαμε τη νίκη σήμερα. Είμαστε ικανοποιημένοι. Ήμασταν σε γενικές γραμμές καλύτεροι από τον αντίπαλο μας. Στο τέλος μας πίεσαν αλλά και με λίγο τύχη καταφέραμε και αντέξαμε και είμαι χαρούμενος για αυτό. Είναι σημαντικό πως χτίζουμε τον χαρακτήρα μας και με τέτοιες νίκες. Είχαμε ζητήματα αλλά θεωρώ πως τα ξεπεράσαμε και δείξαμε σήμερα αυτή την εικόνα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ