Μπράμπετς: «Θα είμαστε καλύτεροι στο μέλλον»

Μπράμπετς: «Θα είμαστε καλύτεροι στο μέλλον»

Ο Γιάκουμπ Μπράμπετς έκανε δηλώσεις στην Nova μετά την ισοπαλία (0-0) στο ντέρμπι της πόλης της Θεσσαλονίκης κόντρα στον ΠΑΟΚ, στο γήπεδο της Τούμπας.

Ο Άρης κράτησε αλλά και έμεινε στο μηδέν κόντρα στον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας (0-0), στο ντέρμπι της πόλης για την 4η αγωνιστική της Super League, με τον Μπράμπετς να κάνει λόγο στις δηλώσεις του πως ήταν σημαντικό παιχνίδι για τους «κίτρινους», ωστόσο δεν έμεινε ικανοποιημένος από την ισοπαλία καθώς ήθελε να νικήσουν.

Πέρα από το αποτελέσμα, σύμφωνα με τον Τσέχο ο Άρης στάθηκε τυχερός καθώς ακυρώθηκε τέρμα του ΠΑΟΚ με τον Ντεσπότοφ για οφσάιντ, ενώ είπε πως όσες ευκαιρίες βρήκαν οι γηπεδούχοι ήταν από λάθη των παικτών του Άρη.

Διαβάστε επίσης: ΠΑΟΚ – Άρης 0-0: Τσάμπα το πανηγύρι του Ντεσπότοφ

Δεν παρέλειψε να σχολιάσει και την ετοιμότητα του Άρη, λέγοντας πως χρειάζονται χρόνο ειδικά μετά και την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της ομάδας και πιστεύει πως θα είναι καλύτεροι στο μέλλον απ’ ότι είναι τώρα εκείνος και οι συμπαίκτες του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιάκουμπ Μπράμπετς

Για το παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ:

«Ήταν σημαντικό παιχνίδι για μας. Εξελίχθηκε έτσι όπως το περιμέναμε από πλευράς δύναμης. Δεν είμαστε ικανοποιημένοι από την ισοπαλία καθώς πάντα θέλουμε να κερδίζουμε αλλά είμαστε και υποχρεωμένοι να συμβιβαστούμε μ’ αυτό που έγινε», είπε και ρωτήθηκε για την αμυντική βελτίωση. «Υπήρξαν στιγμές που ήμασταν συμπαγείς, κάποιες άλλες όμως κάναμε λάθη και σταθήκαμε τυχεροί όπως στη φάση του οφ σάιντ. Ότι ευκαιρίες έκανε ο ΠΑΟΚ ήταν από δικά μας λάθη. Δουλεύουμε για να βελτιωθούμε, πιστεύω ότι θα είμαστε καλύτεροι στο μέλλον».

Για το αν τους δίνει ψυχολογία το σημερινό αποτέλεσμα

«Πλέον έχουμε νέο προπονητή, έχουμε πάρει δύο αποτελέσματα. Η ομάδα είναι καινούργια, χρειάζεται χρόνο. Δεν ξεκινήσαμε καλά στο Πρωτάθλημα με τις δύο ήττες που κάναμε οπότε θα πρέπει από εδώ και στο εξής να κάνουμε μόνο νίκες. Ψυχολογικά, πράγματι θα μας βοηθήσει αυτό το αποτέλεσμα».

Ενώ αναφέρθηκε και στον Άκη Μάντζιο:

«Ξέρουμε καλά τη λογική του προπονητή αλλά και τη δουλειά που είχε κάνει στην ομάδα. Πιστεύω ότι μπορούμε να πετύχουμε πολλά πράγματα και φέτος. Είμαστε μια ομάδα με νέους παίκτες, προσωπικά έχω εμπιστοσύνη στο γκρουπ, απλά πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά μας για να διεκδικήσουμε το Κύπελλο και να εξασφαλίσουμε μια θέση στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης περιόδου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ