O Άρης και ο Ζορζ Μαντζέκ (vid)

O Άρης και ο Ζορζ Μαντζέκ (vid)

Οι κιτρινόμαυροι ενδιαφέρονται, σύμφωνα με δημοσιεύματα ΜΜΕ της Αφρικής, να εντάξουν στο ρόστερ τους, ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου, τον 35χρονο Καμερουνέζο χαφ.

Ο Ζορζ Μαντζέκ βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο του Άρη, σύμφωνα με δημοσιεύματα σε ΜΜΕ της Αφρικής. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα «Αfricafoot», οι κιτρινόμαυροι ενδιαφέρονται για την απόκτηση του 35χρονου Καμερουνέζου χαφ, που έλυσε το καλοκαίρι τη συνεργασία του με την κυπριακή Σαλαμίνα.

Ο Άρης, σύμφωνα πάντα με το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, θέλει να φέρει στην Ελλάδα τον ποδοσφαιριστή, προκειμένου να ενσωματωθεί στις προπονήσεις και να είναι έτοιμος να αγωνιστεί τον Ιανουάριο. Ακόμα, για τον παίκτη υπάρχει ενδιαφέρον και από ομάδες της Κύπρου, της Ινδίας και της Σαουδικής Αραβίας.

Διαβάστε επίσης: Συναγερμός στον Ολυμπιακό εν όψει Μπαρτσελόνα με τους τραυματίες

Ο Καμερουνέζος χαφ, που μπορεί να αγωνιστεί και στο κέντρο της άμυνας, ξεκίνησε την καριέρα του από την Κάντζι Σπορτ Ακάντεμι, στην πατρίδα του και στη συνέχεια φόρεσε την φανέλα αρκετών ομάδων, μεταξύ των οποίων η Στουτγκάρδη, η Ρεν, η Οσέρ και η Σπάρτακ Πράγας. Ακόμα, έχει και 53 συμμετοχές με την εθνική ομάδα του Καμερούν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ