Σοκ: Συνελήφθη πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού!

Σοκ: Συνελήφθη πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού!

Με χειροπέδες πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού

Πρώην ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού έχει σοβαρά μπλεξίματα με τον νόμο, καθώς του επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης 7 μηνών και 10 ημερών.

Ο λόγος για τον Ρουμάνο παλαίμαχο ποδοσφαιριστή, Ντάνουτ Λούπου, ο οποίος πιάστηκε να οδηγεί χωρίς δίπλωμα στη χώρα, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα την ποινή φυλάκισης του για 7 μήνες!

  •  Διαβάστε επίσης:

Το δίπλωμα του Λούπου είχε αφαιρεθεί πριν από 22 χρόνια, όταν το 2001 είχε συλληφθεί επειδή οδηγούσε υπό την επήρεια αλκόολ.

Ο Ρουμάνος έμαθε την ποινή του στις αρχές του Οκτωβρίου, όμως καθώς βρίσκόταν σε ταξίδι με τη γυναίκα του στο Ντουμπάι, η σύλληψη του έγινε χθες, στο αεροδρόμιο μόλις γύρισε.

Ο Λούπου είχε αναφερθεί στο περιστατικό προτού ταξιδέψει για τη Ρουμανία, εκεί όπου τον περίμεναν οι αρχές.

«Θα φτάσω στη Ρουμανία σήμερα για να παραδοθώ, όπως υποσχέθηκα. Έρχομαι από το Ντουμπάι. Ελπίζω με όλη μου την καρδιά να μην γίνει παράσταση στο αεροδρόμιο και να προχωρήσουν κανονικά τα πράγματα. Θα κουβαλήσω τον σταυρό μου, αλλά ελπίζω να μου επιτραπεί να το κάνω με αξιοπρέπεια. Θα εκτίσω την τιμωρία που έλαβα σύμφωνα με το νόμο. Από αυτή τη στιγμή και έπειτα δεν θα δώσω κανενός είδους δήλωση και ελπίζω να είναι όλοι καλά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ