Στο… μυαλό του Μαρτίνεθ: Πώς σκέφτεται να παίξει στο «Γεντί Κουλέ» – Ο Κίνι και το διπλό δίλημμα

Στο… μυαλό του Μαρτίνεθ: Πώς σκέφτεται να παίξει στο «Γεντί Κουλέ» – Ο Κίνι και το διπλό δίλημμα

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ καταστρώνει τα πλάνα του για το ματς με τον ΟΦΗ, έχοντας σημαντικές απουσίες - Ποιες είναι οι σκέψεις για την εντεκάδα και η τριάδα στον άξονα...

Ο Ολυμπιακός κοντράρεται απόψε (21:30) στο «Γεντί Κουλέ» με τον ΟΦΗ για την 9η αγωνιστική της Super League σε ένα κομβικό ματς για τους ερυθρόλευκους, λίγες μέρες μετά τη σπουδαία νίκη στο Καραϊσκάκη επί της Γουέστ Χαμ για τους ομίλους του Europa League.

Οι Πειραιώτες βρίσκονται από το βράδυ της Κυριακής στην Κρήτη για την αναμέτρηση με τους «μελανόλευκους», με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ να έχει δύο σημαντικές απώλειες, καθώς δεν ταξίδεψαν στο Ηράκλειο οι Φορτούνης και Ροντινέι, που αποκόμισαν προβλήματα από το ματς με τα «σφυριά» την περασμένη Πέμπτη.

Έτσι, ο Ισπανός τεχνικός καταστρώνει τα πλάνα του χωρίς να έχει στη διάθεση του δύο παίκτες-κλειδιά στον φετινό Ολυμπιακό. Όσον αφορά την ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει για το ματς με τον ΟΦΗ, ο Μαρτίνεθ είναι δεδομένο πως θα χρησιμοποιήσει στο αρχικό σχήμα τον Κίνι, αντί του Βραζιλιάνου μπακ και πιθανότατα τον Όλα Σολμπάκεν αντί του Φορτούνη.

Από εκεί και πέρα, η ενδεκάδα θα είναι πάνω κάτω η ίδια, με τα δύο μεγάλα διλήμματα να είναι ο σχηματισμός που θα επιλέξει και το αν θα παίξει ο Γιώργος Μασούρας. Συγκεκριμένα, τα σενάρια για το σχήμα στο σημερινό ματς είναι δύο, αφού στο μυαλό του Μαρτίνεθ υπάρχει το ενδεχόμενο να παίξει με 4-3-3 όπως ακριβώς με τη Γουέστ Χαμ.

Να έχει δηλαδή τρία χαφ στη μεσαία γραμμή (Έσε, Καμαρά και Αλεξανδρόπουλος), κάτι που λειτούργησε εξαιρετικά πριν λίγα 24ωρα. Η έτερη επιλογή είναι να το γυρίσει ξανά σε 4-4-2, αφήνοντας εκτός από το αρχικό σχήμα πιθανότατα τον Αλεξανδρόπουλο και επιλέγοντας να ξεκινήσει τον Μασούρα, που είναι σε πολύ καλή κατάσταση από το ξεκίνημα της χρονιάς.

Με λίγα λόγια, οι σίγουροι είναι ο Πασχαλάκης στο τέρμα, η τετράδα της άμυνας (Κίνι, Ρέτσος, Πορόζο, Ορτέγκα), ενώ στη μεσαία γραμμή δεδομένα θα ξεκινήσουν οι Καμαρά και Έσε. Ποντένσε και Ελ Κααμπί δεν κουνιούνται από το αρχικό σχήμα, ενώ ο Σολμπάκεν θα είναι ο αντί-Φορτούνης. Το διπλό δίλημμα είναι αν θα αλλάξει σχηματισμό σε σχέση με το ματς με τη Γουέστ Χαμ, αφού ταυτόχρονα θα επιλέξει τον Μασούρα αντί του Αλεξανδρόπουλου.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού: Πασχαλάκης, Τζολάκης, Παπαδούδης, Ορτέγα, Κίνι, Πορόζο, Ρέτσος, Ντόι, Μαντί Καμαρά, Σκάρπα, Αλεξανδρόπουλος, Βρουσάι, Καρβάλιο, Μπιελ, Εσε, Ποντένσε, Μπρνιτς, Σολμπάκεν, Ελ Κααμπί, Ελ Αραμπί, Μασούρας και Γιόβετιτς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ