Άρης: Ξεκαθαρίζει για Φεράρι

Άρης: Ξεκαθαρίζει για Φεράρι

Ο Αργεντινός αμυντικός θα προσπαθήσει να πάρει μέρος στη σημερινή (9/11) προπόνηση στις γηπεδικές εγκαταστάσεις του «Δασυγενείου», θεωρείται, όμως, δύσκολο να προλάβει το σαββατιάτικο (11/1) παιχνίδι με τον Βόλο, καθώς ελλοχεύει ο κίνδυνος υποτροπής στο πρόβλημα τραυματισμού του.

Κρίσιμη θα πρέπει να θεωρείται η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών του Άρη, σε ότι αφορά τη συμμετοχή του Φράνκο Φεράρι στο σαββατιάτικο (11/11) εκτός έδρας παιχνίδι με τον Βόλο. Ο Αργεντινός αριστερός μπακ θέλει να αγωνιστεί στο συγκεκριμένο παιχνίδι, όμως, κάτι τέτοιο δεν φαντάζει εύκολο.

Το πρόβλημα τραυματισμού του δεν εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία, όμως, στον Άρη δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να ρισκάρουν την πιθανότητα υποτροπής, που θα τον κρατήσει εκτός δράσης για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι αν δεν καταφέρει, τελικά, να αγωνιστεί ο Φεράρι, ο Μάντζιος θα πρέπει να προχωρήσει σε αλχημείες στην άμυνα, καθώς αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα απουσιών.

Συγκεκριμένα, δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Βέλεθ, Οντουμπάζιο, Δεληζήσης, καθώς και ο τιμωρημένος Φαμπιάνο. Το πιθανότερο είναι ότι ένας εκ των Ντουκουρέ ή Βερστράτε θα «οπισθοχωρήσει» από τα χαφ στο κέντρο της άμυνας, δίπλα στον Μπράμπετς και οι Φατόρε και Μοντόγια θα είναι οι δυο μπακ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ