Άρης: Με Φεράρι, Ζουλ και Σαβέιρο κόντρα στον Βόλο

Άρης: Με Φεράρι, Ζουλ και Σαβέιρο κόντρα στον Βόλο

Έκπληξη με την παρουσία του Αργεντινού αριστερού μπακ στην αποστολή του αυριανού (11/11) εκτός έδρας αγώνα με την ομάδα της Μαγνησίας, ενώ επέστρεψαν στη διάθεση του Μάντζιου καθώς ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους ο Καμερουνέζος χαφ και ο μεσοεπιθετικός από το Εκουαδόρ.

Ο Φράνκο Φεράρι διέψευσε όλα τα προγνωστικά, ξεπέρασε σε μεγάλο βαθμό το πρόβλημα τραυματισμού του και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του αυριανού (11/11) αγώνα με τον Βόλο. Ακόμα, στη διάθεση του Άκη Μάντζιου τέθηκε μετά από τρεις μήνες, περίπου και ο Κίκε Σαβέιρο, ενώ νέο πρόσωπο στην αποστολή είναι και ο Ζαν Ζουλ.

Διαβάστε επίσης: Απορρίφθηκε η έφεση του Ολυμπιακού – Πρώτος στα… χαρτιά ο Παναθηναϊκός!

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

«Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Βόλο Ν.Π.Σ. (11/11), στο πλαίσιο της 11ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League» της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024.

Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό παιχνίδι στο Πανθεσσαλικό Στάδιο (20:00) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Cuesta, Χουτεσιώτης, Montoya, Fattore, Ferrari, Brabec, Darida, Verstraete, Jean Jules Mvondo, Djurasek, Doukoure, Pardo, Menendez, Moberg Karlsson, Suleymanov, Zamora, Saverio, Loren Moron, Χριστοδουλόπουλος, Παναγίδης.

* Εκτός αποστολής έμειναν οι Fabiano Leismann (τιμωρημένος), Pavicic, Odubajo, Matarrita, Rupp, Manu Garcia, Δεληζήσης (τραυματίες)».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ