Ομάρ Ρίτσαρντς: Η μεταγραφή… Νοεμβρίου που έρχεται (vids)

Ομάρ Ρίτσαρντς: Η μεταγραφή… Νοεμβρίου που έρχεται (vids)

Ο Ομάρ Ρίτσαρντς, ετοιμάζεται να πάρει χρόνο συμμετοχής, μετά την διακοπή των πρωταθλημάτων για τις Εθνικές ομάδες.

Ντεμπούτο, έστω και σε επίπεδο Β’ ομάδας, έκανε με τον Ολυμπιακό ο Ομάρ Ρίτσαρντς, απέναντι στον Διαγόρα Ρόδου, για την Superleague 2. Ο Άγγλος αμυντικός, αποκτήθηκε το καλοκαίρι από τη Νότιγχαμ Φόρεστ, με τη μορφή δανεισμού, ώστε μαζί με τον Ορτέγκα, να αποτελέσουν το δίδυμο του αριστερού άκρου της άμυνας των «ερυθρολεύκων».

Παρόλο που το ξεκίνημά του δεν είναι αυτό που θα ήθελε ο ίδιος αλλά και η ομάδα, ο 25χρονος αμυντικός σωματικά, πλέον, δεν έχει άλλα «εμπόδια», ώστε να δείξει όσα όλοι περιμένουν από αυτόν.

Διαβάστε επίσης: Η μέρα που Ολυμπιακός και Ερυθρός Αστέρας «κέρδισαν» τον πόλεμο (vid)

Προϊόν των ακαδημιών της αγγλικής Ρέντινγκ, το καλοκαίρι του 2021 μετά από 104 εμφανίσεις με την πρώτη ομάδα, «ανάγκασε» τη Μπάγερν να δώσει 7 εκατομμύρια ευρώ για την απόκτησή του.

Ικανός να βοηθήσει τόσο ανασταλτικά, όσο και δημιουργικά, ο Ρίτσαρντς έχει όλα εκείνα τα στοιχεία που χρειάζεται ένα σύγχρονο πλάγιο μπακ. Ταχύτητα, έκρηξη και καλή τεχνική κατάρτιση είναι μερικά από αυτά που τον κάνουν να ξεχωρίζει και να έχει μιά θέση στα μεγάλα πρωταθλήματα. Την ίδια ώρα, η τακτική του προσήλωσε του «έδωσε» τις 17 εμφανίσεις του, σε όλες τις διοργανώσεις, με την φανέλα της Μπάγερν Μονάχου, με την οποία κέρδισε το πρωτάθλημα και το Super Cup Γερμανίας, τη σεζον 2021-22.

Δυστυχώς, την περασμένη σεζόν, δεν μπόρεσε να καταγράψει κάποια συμμετοχή στη Νότιγχαμ Φόρεστ εξαιτίας του σοβαρού τραυματισμού που τον κράτησε εκτός όλη τη χρονιά. Η αγγλική ομάδα έδωσε σχεδόν δέκα εκατομμύρια ευρώ, μόλις 12 μηνές αφού υπέγραψε στην Μπάγερν, για να κάνει δικό της τον Ρίτσαρντς ο οποίος επέστρεψε στο «Νησί», έναν χρόνο μετά την αποχώρηση του από την Ρέντινγκ. Άλλο ένα δείγμα της αξίας του, είναι τα θψηλά ποσά που έχουν δαπανήσει μέχρι τώρα, ομάδες των κορυφαίων πρωταθλημάτων.

Πλέον, μετά από μία δύσκολη -πρώτη- σεζόν μετά την μεταγραφή του στημ Αγγλία, ο Ρίτσαρντς είναι -ιατρικά- καλά, αποκτά ρυθμό και μετά τον Μπιανκόν, δεν θα αργήσει η ώρα να βρεθεί στην αποστολή της πρώτης ομάδας, μετά την διακοπή λόγω Εθνικών ομάδων και να αποδειχθεί εσωτερική μεταγραφή… Νοεμβρίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ