Αλμέιδα: «Είμαι καλά στην ΑΕΚ – Αν ανοίξουν οι πόρτες της Εθνικής Αργεντινής…»

Αλμέιδα: «Είμαι καλά στην ΑΕΚ – Αν ανοίξουν οι πόρτες της Εθνικής Αργεντινής…»

Ο Ματίας Αλμέιδα ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο να αναλάβει την Εθνική Αργεντινής, με τον ίδιο να τονίζει πως είναι καλά στην ΑΕΚ, με την οποία έχει ακόμη τέσσερα χρόνια συμβόλαιο.

Για το ενδεχόμενο να αναλάβει την Εθνική ομάδα της Αργεντινής μίλησε ο Ματίας Αλμέιδα σε συνέντευξή του στην πατρίδα του.

Συγκεκριμένα, ο προπονητής της ΑΕΚ παραχώρησε δηλώσεις στην «DirecTV» και υπενθύμισε τόσο ότι η παγκόσμια πρωταθλήτρια έχει τον Λιονέλ Σκαλόνι, ενώ ο ίδιος είναι καλά στην Ένωση, με την οποία έχει ακόμη τέσσερα χρόνια συμβόλαιο.

Διαβάστε επίσης: Το… σίριαλ Σκάρπα συνεχίζεται στην Βραζιλία – Νέο δημοσίευμα και ανατροπή…

Όσα είπε ο Αλμέιδα:

«Σε έναν μήνα θα γίνω 50 χρονών. Νομίζω ότι η εθνική ομάδα της Αργεντινής έχει προπονητή. Είμαι καλά εδώ που είμαι, ζω στο παρόν και δεν σκέφτομαι πολύ τι θα γίνει στο μέλλον. Έχω ενέργεια για το τώρα και θέλω να το κάνω καλά. Τώρα αν ανοίξουν πόρτες εκεί, εδώ έχω συμβόλαιο για άλλα τέσσερα χρόνια.

Το στυλ του Σκαλόνι μου αρέσει. Έχει ένα μείγμα από το δικό μας ποδόσφαιρο, την ιερή φλόγα. Αυτή είναι η πιο ολοκληρωμένη ομάδα αν αναμείξουμε όλες τις πρωταθλήτριες ομάδες που είχαμε.

Ο Σκαλόνι και το τεχνικό του επιτελείο ήξεραν να υπερασπιστούν τη θέση τους με πράξεις. Είναι ταπεινοί άνθρωποι, ποτέ δεν απάντησαν τίποτα όταν τους χτυπούσαν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ