Άρης: Προλαβαίνει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ο Οντουμπάζιο

Άρης: Προλαβαίνει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ο Οντουμπάζιο

Ο Άγγλος αμυντικός ανεβάζει καθημερινά ρυθμούς, έχει ξεπεράσει σε μεγάλο βαθμό το πρόβλημα τραυματισμού του και θα αναμένεται να τεθεί στη διάθεση του Μάντζιου για το εντός έδρας παιχνίδι (26/11) με την ομάδα του Γιοβάνοβιτς.

Σημαντική βελτίωση παρουσιάζει η κατάσταση της υγείας του Μόουζες Οντουμπάζιο, που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση στο ντέρμπι (26/11) με τον Παναθηναϊκό στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Ο Άγγλος αμυντικός έχει ξεπεράσει σε μεγάλο βαθμό το πρόβλημα τραυματισμού (κάκωση συνδέσμων ώμου) που τον ταλαιπωρούσε και συμμετέχει, πλέον, σε μέρος της προπόνησης. Αναμένεται, μάλιστα, μέσα στις επόμενες μέρες να ενσωματωθεί στο πλήρες πρόγραμμα εκγύμνασης.

Διαβάστε επίσης: Αποκάλυψη από την Ιταλία: «Όνομα έκπληξη και… Ντέιβις για τον Ολυμπιακό» (pic)

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι έχουν ξεπεράσει, ήδη, τα προβλήματα τραυματισμών τους οι Σαβέιρο, Ζουλ και Δεληζήσης, ανεβάζει ρυθμούς ο Πάβισιτς, ενώ ατομικό πρόγραμμα συνεχίζουν να ακολουθούν οι Γκαρθία, Ματαρίτα, Ρουπ και Φεράρι.

Ο προπονητής του Άρη περιμένει, ακόμα και την επιστροφή, στα μέσα της επόμενης εβδομάδας, των διεθνών Μπράμπετς, Σαμόρα και Παναγίδη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ