Άρης: Μπαίνει σε ρυθμούς ντέρμπι  και περιμένει επιστροφές

Άρης: Μπαίνει σε ρυθμούς ντέρμπι και περιμένει επιστροφές

Οι κιτρινόμαυροι θα ξεκινήσουν από αύριο (20/11) την προετοιμασία τους για το κυριακάτικο (26/11) παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο «Κλεάνθης Βικελίδης», ενώ ο Μάντζιος αναμένει να γυρίσουν οι διεθνείς και να ενσωματωθεί σε πλήρες πρόγραμμα εκγύμνασης ο Οντουμπάζιο.

Οι ποδοσφαιριστές του Άρη θα επιστρέψουν αύριο (20/11) στις προπονήσεις μετά το ρεπό που τους έδωσε ο Άκης Μάντζιος και θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για το κυριακάτικο (16/11) εντός έδρας ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Ο Έλληνας τεχνικός αναμένεται να κάνει τις επόμενες μέρες και τις πρώτες του δοκιμές, σε ότι αφορά την ενδεκάδα της συγκεκριμένης αναμέτρησης, ενώ περιμένει την επιστροφή των διεθνών Μπράμπετς, Παναγίδη και Σαμόρα.

Διαβάστε επίσης: Euroleague: Η σύγκριση με πέρσι – Τι είχαν κάνει Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός (pics, vids)

Ακόμα, ο Οντουμπάζιο ανεβάζει καθημερινά ρυθμούς, έχοντας ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του στον ώμο και είναι πιθανόν να ακολουθήσει πλήρες πρόγραμμα εκγύμνασης και να τεθεί στη διάθεση του προπονητή του για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Έχει χάσει, πάντως, αρκετές προπονήσεις και δύσκολα θα αγωνιστεί ως βασικός σε ένα παιχνίδι τέτοιων απαιτήσεων.

Ο Μοντόγια έχει τη δεδομένη χρονική στιγμή το προβάδισμα για να ξεκινήσει στο δεξί άκρο της άμυνας, ενώ πολύ σημαντική για τον προπονητή του Άρη είναι και η επιστροφή του Φαμπιάνο, που εξέτισε τη μια αγωνιστική της ποινής του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ