Άρης: Επιστρέφουν Παναγίδης, Μπράμπετς και Σαμόρα

Άρης: Επιστρέφουν Παναγίδης, Μπράμπετς και Σαμόρα

O Έλληνας εξτρέμ και ο Τσέχος αμυντικός αναμένεται να ταξιδέψουν σήμερα (21/11) στη Θεσσαλονίκη, μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων τους με τις εθνικές ομάδες των χωρών τους, ενώ για αύριο είναι προγραμματισμένη η άφιξη του Κοσταρικανού μεσοεπιθετικού.

Στην τελική ευθεία μπαίνει από σήμερα (21/11) η προετοιμασία του Άρη ενόψει του κυριακάτικου εντός έδρας ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ενώ ο Άκης Μάντζιος περιμένει την επιστροφή των Μιχάλη Παναγίδη, Γιακούμπ Μπράμπετς και Άλβαρο Σαμόρα.

Οι δυο πρώτοι αναμένεται να ταξιδέψουν σήμερα στη Θεσσαλονίκη. Ο Τσέχος κεντρικός αμυντικός, μάλιστα, θα έχει και συνάντηση με τους διοικούντες την ΠΑΕ, αναφορικά με το πειθαρχικό παράπτωμα στο οποίο υπέπεσε, κατά τη διάρκειας της παρουσίας του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του.

Διαβάστε επίσης: Οι πιο επιδραστικές πεντάδες της Euroleague: Η «βιονική» του Ολυμπιακού και η κορυφή του Παναθηναϊκού (pic, vids)

Ακόμα, για αύριο είναι προγραμματισμένη και η επιστροφή στη Θεσσαλονίκη του Σαμόρα, που αγωνίστηκε για ένα ημίχρονο – πέρασε ως αλλαγή στη θέση του Κοντρέρας στο 46΄ – στην ήττα (3-1) της Κόστα Ρίκα από τον Παναμά, στον δεύτερο προημιτελικό του Concacaf Nations League.

Tέλος, ο προπονητής του Άρη περιμένει και το να επιστρέψουν σε πλήρες πρόγραμμα εκγύμνασης οι Οντουμπάζιο και Φεράρι, τους οποίους υπολογίζει για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ