Άρης: Περιμένει επιστροφές ενόψει Παναθηναϊκού ο Μάντζιος

Άρης: Περιμένει επιστροφές ενόψει Παναθηναϊκού ο Μάντζιος

Οι Οντουμπάζιο, Πάβισιτς και Φεράρι, καθώς και οι διεθνείς Μπράμπετς, Σαμόρα και Παναγίδης, αναμένεται να τεθούν στη διάθεση του Έλληνα τεχνικού για το κυριακάτικο (26/11) ντέρμπι στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Οι ποδοσφαιριστές του Άρη θα βρεθούν σήμερα (20/11) στις γηπεδικές εγκαταστάσεις του «Δασυγενείου» και θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους ενόψει του κυριακάτικου (26/11) ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Ο Άκης Μάντζιος θα ξεκινήσει από αύριο τις δοκιμές του, σε ότι αφορά την ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, ενώ περιμένει σημαντικές επιστροφές.

Διαβάστε επίσης: Έξαλλοι στην Μπαρτσελόνα με τον Ντε Λα Φουέντε

Συγκεκριμένα, οι Οντουμπάζιο, Πάβισιτς και Φεράρι ανέβασαν ρυθμούς τις τελευταίες μέρες στις προπονήσεις και αναμένεται να επιστρέψουν σε πλήρες πρόγραμμα εκγύμνασης. Ακόμα, θα ενσωματωθούν με την υπόλοιπη αποστολή και οι διεθνείς Παναγίδης, Σαμόρα και Μπράμπετς.

Οι κιτρινόμαυροι κάνουν προσπάθεια, μάλιστα, να αλλάξουν τα εισιτήρια επιστροφής του Τσέχου στόπερ, που τέθηκε εκτός από την εθνική ομάδα της χώρας του, εξαιτίας πειθαρχικού παραπτώματος.

Αντίθετα, δεν υπολογίζονται για το εντός έδρας παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό οι Ρουπ και Ματαρίτα, που δεν έχουν ξεπεράσει τα προβλήματα τραυματισμών τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ