Άρης: Ξεπέρασε την ίωση ο Κάρλσον

Άρης: Ξεπέρασε την ίωση ο Κάρλσον

Ο Σουηδός μεσοεπιθετικός επέστρεψε στις προπονήσεις και τέθηκε στη διάθεση του Μάντζιου για το κυριακάτικο (26/11) παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ο Ντέιβιντ Μόμπεργκ Κάρλσον ήταν το νέο πρόσωπο στην ενδεκάδα του Άρη στη σημερινή (20/11) προπόνηση στις γηπεδικές εγκαταστάσεις του «Δασυγενείου».

Ο Σουηδός μεσοεπιθετικός ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε και τέθηκε στη διάθεση του Άκη Μάντζιου, ενόψει του κυριακάτικου (26/11) ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Ακόμα, στο μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος εκγύμνασης συμμετείχαν οι Οντουμπάζιο και Πάβισιτς.

Διαβάστε επίσης: Στον κόσμο της η ΕΠΟ: Ανακοίνωσε 6 Δεκέμβρη το ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός πετώντας το μπαλάκι στην Αστυνομία

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

«Μετά το ρεπό της Κυριακής, επιστροφή σήμερα στις προπονήσεις για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ.

Η προπόνηση της Δευτέρας ήταν πρωινή και έγινε στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου (ενεργοποίηση, ασκήσεις δύναμης, passing game, παιχνίδια κατοχής μπάλας και παιχνίδι τακτικής) ενόψει του αγώνα της ερχόμενης Κυριακής με τον Παναθηναϊκό στο Κλεάνθης Βικελίδης (26/11, 20:30), στο πλαίσιο της 12ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League» της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024.

Ο Ντέιβιντ Μόμπεργκ Κάρλσον ξεπέρασε την ίωση και προπονήθηκε κανονικά, οι Μόουζες Οντουμπάτζιο και Ντομαγκόι Πάβιτσιτς συμμετείχαν στο μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος, ο Φράνκο Φεράρι ακολούθησε συντηρητικό πρόγραμμα, ενώ οι Λούκας Ρουπ, Ρόναλντ Ματαρίτα και Μάνου Γκαρθία έκαναν ατομικό.

Αύριο, Τρίτη, θα ακολουθηθεί το ίδιο πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας (πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου)».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ