«Έχουμε μπροστά μας τελικούς που θα κρίνουν πολλά» – Το μήνυμα Μαρτίνεθ στο Ρέντη

«Έχουμε μπροστά μας τελικούς που θα κρίνουν πολλά» – Το μήνυμα Μαρτίνεθ στο Ρέντη

«Έχουμε τελικούς μέχρι τα Χριστούγεννα και θα κριθούν πολλά» τόνισε ο Μαρτίνεθ στους παίκτες του Ολυμπιακού.

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει σε ρυθμούς πρωταθλήματος μετά τη διακοπή για τα παιχνίδια των Εθνικών ομάδων, με τους «ερυθρόλευκους» να φιλοξενούν το απόγευμα του Σαββάτου τον Παναιτωλικό.

Οι παίκτες της ομάδας του λιμανιού προπονήθηκαν σήμερα το πρωί στο Ρέντη και μάλιστα θα πρέπει να σημειωθεί ότι κάποιοι από τους διεθνείς επέστρεψαν στο προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού, όπως ο Γιόβετιτς και ο Σολμπάκεν.

Γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι η νίκη και η κατάκτηση των τριών βαθμών είναι «μονόδρομος» για τους πειραιώτες στο σαββατιάτικο παιχνίδι στο Καραϊσκάκη κι εδώ θα πρέπει να σταθεί κάποιος στο μήνυμα του προπονητή του Ολυμπιακού προς τους παίκτες, πριν από την έναρξη της σημερινής προπόνησης.

«Είναι τελικοί που θα κρίνουν πολλά»

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ ξέρει πολύ καλά ότι τα παιχνίδια που έχουν να δώσουν οι «ερυθρόλευκοι» μέχρι τις γιορτές των Χριστουγέννων είναι πολύ σημαντικά και σε μικρό χρονικό διάστημα.

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού θέλησε να στείλει ένα μήνυμα εγρήγορσης και ετοιμότητας στους παίκτες της ομάδας του κάνοντας λόγο για τελικούς που θα κρίνουν πολλά και είναι ενδεικτικό της σημασίας που δίνει ο Μαρτίνεθ, ότι μίλησε και σήμερα το πρωί στους παίκτες του.

«Θέλω να είμαστε σε απόλυτη ετοιμότητα γιατί έχουμε μπροστά μας μέχρι τα Χριστούγεννα, πολλά και σημαντικά παιχνίδια.

Μιλάμε για οκτώ παιχνίδια που είναι «τελικοί» για μας και πρέπει να τα δώσουμε όλα. Είναι οκτώ «τελικοί» που θα κρίνουν πολλά για την πορεία μας σε όλες τις διοργανώσεις.

Θέλω να είμαστε στο 100% για να πετύχουμε τους στόχους μας. Για να τα καταφέρουμε πρέπει να δουλέψουμε σκληρά, να τα δώσουμε όλα σε κάθε προπόνηση, σε κάθε αγώνα ώστε να πάρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε.

Ξαναλέω ότι είναι τελικοί που θα καθορίσουν πολλά για την συνέχεια και θέλω μεγάλη προσπάθεια απ’ όλους», τόνισε χαρακτηριστικά στους παίκτες του Ολυμπιακού ο Μαρτίνεθ.

Οι «ερυθρόλευκοι» απ’ την πλευρά τους επισήμαναν πως ξέρουν καλά πόσο σημαντικά είναι τα συνεχόμενα παιχνίδια μέχρι τα Χριστούγεννα, για πρωτάθλημα (Παναιτωλικός, Βόλος, Πανσερραϊκός, Ατρόμητος και Λαμία), Γιουρόπα Λιγκ (Φράιμπουργκ και Τόπολα) και Κύπελλο (Παναθηναϊκός), αν και σε ότι αφορά το παιχνίδι Κυπέλλου η ΕΠΟ τα έχει κάνει μπάχαλο και κανείς δεν ξέρει πότε θα γίνει τελικά το ματς με τους «πράσινους».

Περιμένοντας όλους τους διεθνείς

Γιόβετιτς και Σολμπάκεν επέστρεψαν, όπως προαναφέραμε στο Ρέντη, έχοντας ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις με τις Εθνικές ομάδες των χωρών τους και ο Μαρτίνεθ περιμένει την επιστροφή και των υπόλοιπων διεθνών.

Το σίγουρο είναι πως οι «ερυθρόλευκοι» θα πάνε στο ματς με τον Παναιτωλικό έχοντας επί της ουσίας κάνει όλοι μαζί δύο προπονήσεις (Πέμπτη και Παρασκευή) και ο Μαρτίνεθ ζητά ιδιαίτερη προσοχή στον σαββατιάτικο αγώνα.

Πάντα τα παιχνίδια μετά από διακοπή λόγω Εθνικών ομάδων κρύβουν «παγίδες» και γι’ αυτό ο Ισπανός τεχνικός της ομάδας του λιμανιού θέλει τους «ερυθρόλευκους» σε εγρήγορση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ