Παναιτωλικός: Με δύο απουσίες η αποστολή των Αγρινιωτών κόντρα στον Ολυμπιακό

Παναιτωλικός: Με δύο απουσίες η αποστολή των Αγρινιωτών κόντρα στον Ολυμπιακό

Ο Γιάννης Πετράκης ανακοίνωσε την αποστολή του Παναιτωλικού για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό (25/11, 17:30), από την οποία απουσιάζουν δύο παίκτες.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεσε to10.gr στην Google

Ο Παναιτωλικός φιλοξενείται από τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης (25/11, 17:30) για τη 12η αγωνιστική της Super League, σε μια δύσκολη αναμέτρηση για την ομάδα του Αγρινίου.

Ο Γιάννης Πετράκης ανακοίνωσε την αποστολή των Αγρινιωτών για το ματς κόντρα στους Ερυθρόλευκους από την οποία θα απουσιάσουν οι μακροχρόνια τραυματίες Καρέλης και Μπακάκης, ο Σενγκέλια, ο οποίος τραυματίστηκε με την εθνική Γεωργίας αλλά και ο Μαλής που ένιωσε ενοχλήσεις στη χθεσινή προπόνηση.

Διαβάστε επίσης: Φαβορί ο Ολυμπιακός για τον Πετρούσεφ – Όλα τα δεδομένα

Επίσης, εκτός έμεινε και ο Γκράτερολ ο οποίος είχε υποχρεώσεις με την εθνική Βενεζουέλας και επέστρεψε μόλις χθες. Αντιθέτως, επιστρέφει ο Χουάνπι, αφού εξέτισε την ποινή του.

Αναλυτικά η αποστολή του Παναιτωλικού:

Καπίνο, Μλάντεν, Οικονόμου, Μπελεβώνης, Χουάνπι, Χατζηθεοδωρίδης, Φρ. Ντουάρτε, Μπουζούκης, Βοΐλης, Ντίας, Ξενιτίδης, Τορεχόν, Μπ. Ντουάρτε, Στεργιάκης, Πέρες, Μαυρίας, Πέδρο, Στάγιτς, Λιάβας, Μπαλντασάρα.

Προσθήκη ως προτεινόμενη πηγή στη Google
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ