Άρης: Αγώνας δρόμου για Φεράρι

Άρης: Αγώνας δρόμου για Φεράρι

Ο Αργεντινός αμυντικός συνεχίζει το πρόγραμμα αποθεραπείας του και παραμένει αμφίβολος για το εκτός έδρας παιχνίδι της Δευτέρας (4/12) με την ΑΕΚ.

Επιστροφή στις προπονήσεις σήμερα (29/11) για τους παίκτες του Άρη, που θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για το εκτός έδρας παιχνίδι της Δευτέρας (4/12) με την ΑΕΚ, ενώ ο Φράνκο Φεράρι αποτελεί το μεγάλο ερωτηματικό για τον Άρη Μάντζιο.

Ο Αργεντινός αμυντικός δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του στο γόνατο και κάνει αγώνα για να προλάβει την αναμέτρηση με την ομάδα του Αλμέιδα. Αν, πάντως, δεν καταφέρει να επιστρέψει μέχρι αύριο σε πλήρες πρόγραμμα εκγύμνασης, τότε θα ελαχιστοποιηθούν οι πιθανότητες για να συμπεριληφθεί στην αποστολή.

Διαβάστε επίσης: Η μάχη της… επιβίωσης στο Champions League: Όλα ανοιχτά για Γιουνάιτεντ, Άρσεναλ και Σεβίλλη

Στην περίπτωση που ο Φεράρι δεν τα καταφέρει, τότε ο Μοντόγια αναμένεται να αγωνιστεί και πάλι στο αριστερό άκρο της αμυντικής γραμμής, ενώ ο Οντουμπάζιο θα παραμείνει στο δεξί και οι Φαμπιάνο και Μπράμπετς θα είναι το κεντρικό δίδυμο.

Τέλος, ο προπονητής του Άρη δεν μπορεί να υπολογίζει για το ματς με την ΑΕΚ τον Βερστράτε, που θα εκτίσει τη μια αγωνιστική της ποινής του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ