Άρης: Το δίλημμα στα χαφ ενόψει ΑΕΚ

Άρης: Το δίλημμα στα χαφ ενόψει ΑΕΚ

Οι Τζούρασεκ και Νταρίντα διεκδικούν τη θέση του τιμωρημένου Βερστράτε στα αμυντικά χαφ, στο εκτός έδρας παιχνίδι της Δευτέρας (4/12) με την ΑΕΚ.

Ο Άκης Μάντζιος δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του, σε ότι αφορά την ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει στην εκτός έδρας αναμέτρηση της Δευτέρας (4/12) με την ΑΕΚ. Το δίλημμα για τον Έλληνα τεχνικό, έχει να κάνει με τον αντικαταστάτη του Βερστράτε στα αμυντικά χαφ.

Ο Βέλγος μέσος θα εκτίσει τη μια αγωνιστική της ποινής του, καθώς συμπλήρωσε κίτρινες κάρτες, ενώ ο προπονητής του Άρη δοκίμασε ως παρτενέρ του Ζουλ τόσο τον Τζούρασεκ, όσο και τον Νταρίντα. Στη δεύτερη περίπτωση, ο Πάρδο αναμένεται να επιστρέψει στην ενδεκάδα σε ρόλο επιτελικού μέσου, πίσω από τον Μορόν.

Διαβάστε επίσης: Εκτός εαυτού ο Μουρίνιο – Τα έβαλε με τους παίκτες του

Ακόμα, εξαιρετικά αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή του Φεράρι, που δεν κατάφερε ούτε στη χθεσινή (30/11) προπόνηση να επιστρέψει σε πλήρες πρόγραμμα εκγύμνασης. Ο Μοντόγια αναμένεται, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, να καλύψει για δεύτερο σερί παιχνίδι το αριστερό άκρο της αμυντικής γραμμής.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ